STRESS STRESS STRESS

Hej alla fina!

Hoppas att allt är bra med er såhär efter valborgsfirande och långledighet. Allt är bra med mig förutom att jag är dunderstressad över mitt examensarbete, Känns så himla svårt och jobbigt just nu och det är inte många dagar kvar tills det ska lämnas in. Stressen är total verkligen. Min mage har gett upp fullkomligt nu, den gör lätt det när jag sätter så höga krav på mig själv inför något, som exempelvis att göra ett riktigt bra examensarbete. Det blir ju inte bättre av att jag har en överkänslig mage sen innan. Är det någon mer än jag som har IBS? Hur gör ni för att underlätta er vardag med IBS?

Idag är det 24 dagar tills mina föräldrar och min syster kommer upp till oss, 25 dagar tills jag tar min examen och 31 dagar tills vi flyttar hem till vårt älskade Skåne igen. Jag längtar så. Men det känns ändå väldigt konstigt på något vis att helt plötsligt kommer vi vara nära alla där hemma igen, man kan åka och hälsa på alla när man vill och allt blir så mycket enklare på något vis. Dock kommer jag ju såklart att sakna en hel del fantastiska människor som jag har lärt känna här. Det kommer bli jobbigt att åka ifrån några här uppe.

Nu är det plugg för hela slanten som gäller denna dagen och ikväll ska det vara visning på lägenheten igen så då får vi hålla oss borta ett tag. Tur att det inte är så länge en visning håller på.

Hoppas ni har en fin dag!

Idag saknar jag den här pinglan lite extra mycket. Hon är helt fantastisk och jag längtar tills vi flyttar hem så vi kan umgås som vanligt igen. Jag saknar henne så. Hon är helt fantastisk, alla borde ha en Sandra i sitt liv! ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229