Sol, sol och ännu mera sol

Innehåller affiliate-länkar

Vilket väder det har varit här hemma i helgen. Helt fantastiskt. Sol och värme är verkligen välkommet nu!
I fredags var vi ute och gassade i solen hela dagen och sen på kvällen var vi uppe hos Anton och Sandra i Immeln och käkade lite och sådär. Supermysigt att träffa de igen, har saknat de. Använda min nya bomberjacka också, den är så snygg.

Vår lördag spenderade vi i Helsingborg med Jonatans kusin Joel och hans flickvän Ia som vi träffade för första gången då. Hon var jättetrevlig. Vi tog en promenad nere vid vattnet och satte oss på espresso house i solen och fikade lite. Sen tog vi en lite senare lunch och bara tog dagen som den kom. En trevlig dag i Helsingborg helt enkelt. Sen körde vi hem på middag hos mina föräldrar med Jonatans föräldrar. Till fika där bjöds det på våfflor, det va ju trots allt våffeldagen.

Igår var vi helt slut både jag och Jonatan, så det blev en dag i solen då med och sen på kvällen åt vi grillat, första gången för i år och det var sååå gott. Vi var och skulle hämta hem Jonatans cabbe med igår, men den startade inte så fick ta hem batteriet och ladda upp det. Passade på att ta ut och busa lite med Uska när vi ändå var på plats.

Idag har vi haft en mysig förmiddag tillsammans bara jag och Jonatan. sen kom Ida hem och fikade lite och nu är han påväg till Malmö för att flyga upp till Luleå igen. Han ska va där i två veckor och sen kommer han hem igen och jag saknar honom redan. Det är konstigt att vara ifrån varandra när man är van vid att alltid vara tillsammans. Men två veckor går fort hoppas jag, sen är vi tillsammans igen!

Solglasögon HÄR , Liknande Bomberjacka HÄR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229