Skolångest deluxe

Sitter och försöker få ihop ett PM som ska lämnas in imorgon och jag har totalt hjärnsläpp. Får inte fram några ord eller tankar överhuvudtaget, men det måste ju göras. Som tur är så är det inte det slutgiltiga PM:et, men ändå. Det är mycket som står på spel och som ska finnas med i det där PM:et. Det enda positiva är att slutet av utbildningen närmar sig mer och mer. Ett steg närmre examen för varje dag som går och det är det enda som gör att man har en liten gnutta motivation för annars är motivationen långt borta eller nergrävd någonstans!

Hinner i alla fall med att tvätta och fixa lite hemma också samtidigt som jag försöker skriva ihop skolarbetet och det är ju bra, får städa fixa inför helgen också nu i veckan eftersom min syster och Louise kommer hit då. Jag längtar såååå efter de, vill bara att det ska bli fredagskväll nununu!

Får se om jag tar mig till gymmet idag eller om det bara blir en promenad, solen försöker ta sig igenom molnen nu så kanske blir en fin eftermiddag. Tänkte även försöka mig på att göra en fisksoppa till middag ikväll. Får väl se hur det går och om den blir god, men det hoppas jag!


Får lite motivation av en fin vinterbild från förra vintern här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229