Sjukstuga

Hej allihopa.
Känner att jag har varit väldigt oaktiv här ett tag nu. Har varit sjuk sen i söndagskväll då fick jag feber och halsont och det har nu övergått i en dunderförkylning. Jag hoppas att det går över tills Jonatan kommer hem på tisdag så jag inte smittar honom. Och jag saknar honom så himla mycket. Det är mycket jobbigare att vara ifrån varandra än vad jag trodde att det skulle va. Vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge innan heller. Det är verkligen jättejobbigt, och det känns av ännu mer när man är hemma och är sjuk. Men jag blir i alla fall ompysslad av mamma och pappa på kvällarna när de är hemma.

Imorgon ska jag ta mig in till kommunen igen och fortsätta med mitt examensarbete. Känns ändå ganska bra med det där just nu, men svårt att veta om man gör rätt. Men det hoppas jag att jag gör. -blir lättare och lägga mer fokus på det sen när vi är tillbaka i Luleå igen och får in våra vanliga rutiner igen. Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt med rutiner, om man inte blir totalt inrutad på grund av att man har fasta rutiner.

Nu ska jag nog fortsätta och kurera mig med lite film tills mamma kommer hem så vi kan laga lite kvällsmat, pappa ska på hockey ikväll så jag och mamma blir själva ikväll!

Hoppas på fint väder snart igen så jag kan bättra på fräknarna på näsan igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229