OH SUNNY DAY

Hej alla fina!

Idag är jag glad att jag är ledig. Det har varit så fantastiskt skönt väder idag på förmiddagen. Har kunnat sitta ute i bikini och trots detta nästan svettats, haha. Blev till och med frukost på balkongen utan några tjocka kläder, det var varmt och skönt redan då. Just nu är det skugga på balkongen men tror solen kommer dit igen om en timme ungefär och då ska jag ut och njuta en sväng till. Dock jobbigt att pollenallergin gör sig påmind så fort man går utanför dörren. Men lite kli i ögonen och rinnande näsa är ingenting om man får sitta ute i sol och värme.

Tänkte jag skulle läsa igenom min uppsats en gång till idag och kanske imorgon och sen lämna in den, känns superkonstigt att det är sista dagen imorgon som man har på sig att lämna in. Känns helt overkligt att på lördag eftermiddag har jag tagit min examen. Asså jag kan inte fatta det.

Ikväll ska J ut och äta med hela klassen och jag får va själv ikväll också. Men ska läsa uppsats och planera examensfest tänkte jag och kanske packa och tvätta lite också. Men nu ska jag läsa lite innan solen kommer till balkongen igen.

Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229