NATTEN ÄR UNG...

Hej alla fina!
Nu har sambon gått och lagt sig och jag sitter kvar uppe med min nedrans uppsats. Blir snart galen av den här uppsatsen. Jag måste få klart så mycket jag bara orkar på varje del idag så jag kan skicka in den till min handledare för lite feedback och så på onsdag. Måste skicka in den senast klockan 08.00 imorgon bitti och jag vet om att jag inte är produktiv överhuvudtaget innan dess på morgonen så får sitta upp nu ikväll tills jag känner att jag är tillräckligt klar med alla delar. Får se vad klockan är när jag ger upp, känns lite mer motigt att sitta här när jag vet om att klockan ringer 07.20 imorgon...

Vår helg har inte varit spännande alls, den har enbart bestått av plugg och lite soffhäng. Det märks att det börjar gå mot sitt slut nu med plugget. Det är ett större projekt med att göra en uppsats helt på egen hand än man kan tro faktiskt. Men en gång ska den göras sen slipper jag göra fler såna på ett väldigt bra tag framöver!

Nej nu får jag fortsätta med skrivandet samtidigt som jag drömmer mig hem till sommarkvällar vid sjön men min pojk. Godnatt och sov gott!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229