MY JACKET

Hej alla fina!

Hoppas ni haft en fin dag. Min dag började som många andra dagar, alltså med plugg. Känns som att jag inte gör mycket annat än pluggar nu för tiden. Börjar bli lite less på det nu, vill bara att det ska vara över. Men har lite smågrej kvar nu bara och sen ska den vara helt klar. Känns skönt med samtidigt väldigt konstigt. Helt plötsligt kommer min studietid bara vara över, jättekonstigt!

Tog i alla fall en paus idag och träffade Annika på en fika på stan. Vi har inte setts på väldigt länge så var kul att vi kunde få till en träff mitt i uppsatsskrivningen. Vi köpte kulglass och satt ute och fikade tills det blev på tok för kallt för att sitta ute, då fortsatte vi inne på fiket istället. Jättekul att få ses och umgås en stund.

Idag var det ingen tvivel på att det var skinnjackan som skulle åka på. Det var ändå ganska fint väder när jag gav mig iväg, dock blåste det kallt. men det regnar inte i alla fall. Alltså det finns inget annat plagg som jag är så glad i som min skinnjacka. Det finns kanske något mer, men det är inte mycket som slår en snygg skinnjacka. Jag är så förälskad i min jacka, den är sååå snygg. Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Så idag åkte skinnjackan och conversen på, kändes lite som sommar då i alla fall. Vill verkligen vara hemma nu i solen och värmen som är där. Här är det bara kallt och grått, inget kul alls.

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg en stund tills det är dags för att laga mat, blir någon form av köttgryta idag. Sen ikväll är det handboll igen, vinner Kristianstad idag så är de vidare för final nästa lördag. HejjaHejja!

Ha en fortsatt fin dag.

Om ni är sugna på en likadan skinnjacka som jag har så hittar ni den HÄR, just nu med lite rabatt. Passa på!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229