LÖRDAG

Hej alla fina!

Idag har varit en lång dag tycker jag, eller rättare sagt den har varit seg. Pluggade ganska länge i och för sig, tror klockan var närmre tre när jag gav upp plugget för idag. Då var det så himla fint väder ute så gick ut och satte mig på balkongen i solen en stund och njöt. Det blev så himla varmt, men gud så skönt det va. Och imorgon ser det ut som att det ska bli ännu finare, då ska jag sitta ute heeela dagen om jag kan.

Igårkväll kom det ett par och köpte vår lilla bil. Så skönt att den blev såld, men lite tråkigt att vi inte har någon bil längre nu. Dock behöver vi bara vara utan fram tills fredag för då kommer mina föräldrar och min syster med bil. Så det är denna veckan vi måste vara utan, men det får gå. Det är många andra som klara sig utan bil varje dag så då klarar vi en vecka, haha. Vi packade lite till innan idag och jag fortsatte lite nu ikväll, har börjat tömma garderoberna, puh. Det är mer kläder än man tror asså, haha. Och då lämnade jag ändå mycket kläder hemma i våras, oops. J är ute och käkar med tre klasskompisar ikväll så jag har en lördagskväll helt för mig själv. Lite tyst och konstigt är det allt. Men det är bra att jag vänjer mig till nästa om några dagar, då ska jag va själv många dagar. Inget roligt alls . Men det är förhoppningsvis fint väder och så kanske jag har lite plugg att fixa med. Har väntat med att packa ner några böcker om det skulle va att jag får alltför tråkigt när jag är själv.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför tv:n och se om jag hittar något bra att titta på. Har en känsla av att jag kommer slumra till på soffan innan J kommer hem.

Hoppas ni haft en fin lördag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229