LONG TIME

Hej alla fina!

Det var längesen jag var här och uppdaterade er om vad som händer hos mig. Men det som hänt sen sist är att jag har haft min sista föreläsning i Luleå och jag har flyttat hem till Skåne igen. Jag hade bra sista dagar i Luleå även om de mest innefattade städning av både vår lägenhet och av Linas. I fredagskväll firade vi med lite skumpa på hotellet och sen middag på restaurang. Vi var ju tvungna och fira våra tre år lite i alla fall. Sen var det en tidig morgon i lördags, kvart i 8 lyfte planet hem mot Malmö. Den känslan är svår att förklara med ord, det va helt fantastiskt och sätta sig på planet!

I måndags firade vi ledigheten med vinlunch på stan och lite shopping. Det va supertrevligt och vi hade hyfsat fint väder också. Det är så skönt att äntligen va hemma igen, går knappt att beskriva det heller, haha.

I tisdags tog vi en spontantripp till Tyskland och Bordershop med Anton och Sandra. Jisses vad vi handlade dricka, haha. Men ska man ha examensfest så ska man. Nästa helg är det dags för lite firande av min examen. Kul att få ha nästan hela familjen och släkten samlade. Det är då jag mår som bäst!

Nu tror jag minsann att vi ska ta lite fika jag, mamma och pappa.

Ha en fortsatt fin kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229