Ledighet

Hej!
Oj vad det var längesen jag uppdaterade er om vad jag hittar på. Jag har haft en ganska lång påskledighet hemma i Arkelstorp men det har varit händelserika veckor. Jag började med mitt examensarbete på riktigt när jag var hemma. Då befann jag mig på kommunhuset om dagarna och samlade in material till min empiri till uppsatsen. Jag fick en egen arbetsplats i deras kontorslandskap och jag kände mig så himla välkommen och som en i gänget. Det var bra dagar och jag fick absolut en positiv syn på deras arbete och arbetsplats. Vi har varit nere i sommarstugan rätt så mycket också i påsk och hjälpt mamma och pappa med renoveringen. Där ska bytas kök och fixas. Massor att hitta på. Vi får se hur det ser ut sen när vi kommer hem nästa gång, då är det nog stor förändring mot hur det såg ut nu när vi varit hemma och hjälpt till. Det har mest varit fullkomligt kaos där, haha!

Vi har hunnit med massa påskfirande, kalas och överraskningsfester. Vi har hunnit med att åka runt och hälsa på alla våra nära och kära och känt oss som hemma igen. Och snart börjar jag nedräkningen tills vi flyttar hem till Skåne för gott. Jag är så taggad på det, Wiihoo. Och det känns ännu verkligare nu när vi skrivit på och lämnat in kontrakt på lägenheten som är vår från och med den 1 Juli!!!

Snart kommer sambon hem och då ska vi ut på långpromenad. Sen ikväll blir det något med kyckling till middag, jag har dock inte bestämt vad än. Någon som har något förslag?

Hoppas ni vill fortsätta följa min vardag igen efter ett långt uppehåll. Jag kör en bildbomb med bilder sen vi va hemma i påsk!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229