LÄSLUS

Hej alla fina!

Idag har jag verkligen känt mig som en riktig läslus. Har suttit och korrekturläst min uppsats hela dagen och ser typ dubbelt nu. Ska sätta mig in i och börja revidera det som jag hittat när jag läst uppsatsen nu. Jag vet inte hur det ska gå, är helt trött i huvudet, haha. Men ska lämna in den innan jag går hem idag eller ikväll eller när det blir, så det är bara till att göra och hoppas på det bästa. Jag vet i alla fall att jag inte sitter ensam med det här, vi är många som sitter i samma båt och kan hjälpa och stötta varandra som tur är.

Vaknade lite försent imorse, mina alarm hade stängts av av någon anledning. Sen om jag själv gjort det i sömnen det vet jag inte, men lite stressigt blev det allt, haha. Men hann i tid i alla fall, J började 8.15 och då hade jag och Lina bestämt att vi skulle ses och sitta med våra arbeten, min vapendragare under denna uppsatsen.

Så skönt att solen tittat fram idag, synd bara att jag inte varit så pass ledig att jag har kunnat sitta ute och njutit av den. Men förhoppningsvis finns det tid för det imorgon istället, då ska jag va hemma och plugga hela dagen.

Nu ska jag återgå till uppsatsen innan J ska hämta mig så vi kan köra och handla och sen hem och laga lite mat till ikväll.

Hoppas ni haft en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229