Länge sedan sist

Hej alla!
Det var ett tag sen jag var här och skrev, men jag har verkligen inte haft varken ork eller tid dessa dagarna, de har fullkomligt sprungit iväg. I måndags var vi i stan hela dagen jag och Jonatan och fixade massa ärenden och fortsatte packa upp och fixa.
I tisdags var jag iväg på intervju och jag va såå nervös...men det kändes faktiskt ganska bra när jag kom därifrån så vi får hoppas på ett positivt svar, måste dock vänta i 2-3 veckor på svar. Men vi får se hur det blir helt enkelt. Sen på kvällen var vi hos mina kusiner och käkade och kollade handboll. Mysigt att äntligen bara kunna köra hem och hälsa på folk när man känner för det, det har jag saknat. Och självklart vann IFK och är numera serieledare, wiihoo!
Igår sov vi länge, inga klockor ställda. Första gången på hur länge som helst som det inte var en klocka som väckte oss. Sen åt vi frukost länge och började kolla ikapp Homeland, vi har missat några avsnitt där nu när det varit mycket i skolan och sådär för oss båda. Sen låg vi ute i solen heela dagen, det va så himla varmt och skönt. Hade jag haft en bikini där så hade den åkt på för så pass varmt va det. Vi lyckades i alla fall få lite färg under dagen, så skönt att bara kunna slappna av med podcast och sol.
Om en stund ska jag köra och hämta moster Gun och sen ska vi ut och gå, ska vara lite hundvakt till Uska idag så vi passar på att ta en promenad i det fina vädret!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229