L Ö R D A G

Innehåller affiliate-länkar

Hej alla fina!
När jag vaknade idag var jag helt säker på att det var söndag och när jag sen insåg att det faktiskt bara va lördag blev jag helt lycklig, sååå skönt att det inte är söndag förrän imorgon.

Vi åt frukost och sen bar det av mot gymmet för lite cardio idag också. Det var skönt när det väl va klart, helt mör i benen efter dessa dagar med så mycket cardio. Jag är inte van vid det, men det känns som att min kondition har blivit bättre av det här i alla fall och det känns jättebra för min kondition var under all kritik innan. Men musik i öronen är ett måste när jag ska träna, annars går det verkligen inte. Idag var det framförallt Laleh som fick mig att kämpa lite extra hårt.

Igår kväll bakade vi dadelbollar, ett nyttigare alternativ till chokladbollar och sockerfria. Jag tyckte de va goda men sambon tyckte de smakade för nyttigt, haha. Vill ni ha recept på de så bara säg till så fixar jag det!
Vi hejade även fram IFK till semifinal igår kväll, och såklart fick vi ha en handbollsöl då, till och med jag kunde ta en öl som inte dricker alkohol. Hittade ginger joe alkoholfri, väldigt söt men ändå god.

Jag har hittat den perfekta maten att äta efter ett träningspass, man blir sådär lagom mätt och inte så farligt onyttigt heller. Två knäckebröd med majonnäs, tomat och örtsalt och ett kokt ägg med salt. Idag fick det även bli en dadelboll, mums!

Måste säg att min träningströja är en av de skönaste jag haft på länge kan jag säga. Mjuk och skön och alldeles lagom i storlek. Ni hittar den HÄR. Träningstightsen hittar ni HÄR .

Hoppas ni har en fin lördag allihop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229