IRRITERANDE

Hej alla fina!

Jag har haft en fantastisk dag på stan i solen. Jag och Lina har suttit ute i solen hela eftermiddagen och bara glassat. Så himla skönt och kunna slappna av lite nu när uppsatsen är klar och bara väntar på att lämnas in. Tror jag lämnar in den innan lunch imorgon eller ikväll, har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra än. Vågar knappt lämna in, haha.

Men just nu är jag sjukt irriterad. Har suttit i en j*vla telefonkö i mer än 45 minuter nu utan och få hjälp. Jag ska avboka ett bord på en restaurang, ska jag då verkligen behöva stå i telefonkö så länge? Det känns inte rimligt någonstans...och dålig musik spelar de också medan man väntar i luren...Snart väntat en timme, sjukt dålig stil faktiskt. Det känns ju som att någon som arbetar där har tid någon gång under nu 50 minuter. Tur jag inte kommer boka bord där nån mer gång innan jag flyttar hem igen. Blir så sjukt irriterad på sånt här. Någon mer än jag som kan känna irritation över sånt ?

Nu ska jag snart fixa lite fika och sen mysa ner mig i soffan och vänta på att sambon ska komma hem. Han är ut och käkar med sin klass idag som lite avslutning.

Ha en fin kväll

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229