FREDAG

Äntligen fredag igen!
Det var en tidig morgon idag också, skolan började vid 8 och det var dags för att ha datalab, inte något i min smak direkt med massa siffror och tabeller och grej. Usch. Men det måste göras. Två veckor till ska jag stå ut med siffrorna sen ska arbetet vara klart och då åker vi hem till Skåne för ett tag, wiihoo!

Det är helt fantastiskt fint väder här idag också, och det ska vara det heeela helgen vilket är perfekt eftersom jag inte har jättemycket plugg denna helgen så jag kan förhoppningsvis vara ute och njuta av sol och värme i helgen. Behöver verkligen lite D-vitamin för att orka med skoldagarna som är kvar innan hemfärd. Ska bli så skönt och komma hem och få bli ompysslad och pyssla om familj och vänner. Det finns inte mycket som slår den där kramen man får på flygplatsen av mamma eller pappa, den känslan är helt fantastisk!

Igår var jag och hämtade lite paket på posten. Ett från adlibris och ett från H&M. Jag behöll två böcker och två blusar, superfräscha och fina nu till våren och sommaren. Superbra pris på allt också, Älskar rea, hahah. Behövde en lite uppfräschning i garderoben kände jag nu när det är lite finare väder ute. Nu vill jag bara att all snö ska försvinna och att solen visar sig alltid och att alla blommor snart slår ut. Våren är fantastiskt fin!

För bättre bilder på blusarna, klicka på länkarna nedan!

Medan han lever- klicka här. För mycket av allt- klicka här. Naturvit blus- klicka här. Puderrosa blus- klicka här .

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229