FREDAG

Hej alla fina!

Igår när jag kom hem, tror klockan var runt 7 så hade J köpte en bukett med blommor till mig för att han tyckte att jag var så duktig som kämpade på så hårt med min uppsats. Så gullig han är. Det är de småsakerna i vardagen som värmer allra mest, han är fantastisk min pojk.

Imorse efter frukosten körde vi en städning i lägenheten, det har liksom inte riktigt funnits tid till det innan i veckan. Det har varit fullt ös hela tiden med uppsatsen. Det är precis så att jag hinner äta. J har gått och tränat och jag sitter och försöker få ihop den sista delen i uppsatsen nu. Har en stor del kvar och sen ska jag fixa några smådelar så hoppas jag att den kan vara färdig för inlämning på måndag. Asså det är så nära nu, vågar knappt tänka på hur lite tid det är kvar, men snart kan jag titulera mig som beteendevetare, hur sjukt är inte det ?!?!?

Nu ska jag hänga upp tvätt och starta en ny maskin och sen ska jag fortsätta skriva. Ska försöka hinna börja packa lite smått idag med. Och ikväll är det dags för handboll igen. Heja Kristianstad!!

Önskar er en fin dag med en gammal bild på tre fina tjejer som jag saknar där hemma!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229