E X A M E N

Hej alla fina!

Det var några dagar sen jag uppdaterade er här men jag har verkligen inte hunnit eller haft ork. Vi har haft fullt upp med plugg och packning + att min pollenallergi har varit hemsk denna veckan. Nu har det varit hyfsat varmt och fint väder här uppe i veckan och då har allt börjat slå ut. Blir en chock för kroppen när det går så fort.

Men trots det så har jag haft en fantastisk helg. I fredags vid fem-tiden kom mina föräldrar och min syster körandes med släp för en helg hos oss i Luleå. Det var time för de att hämta hem våra saker vilket känns jättekonstigt. Det betyder ju att min tid här uppe snart är över. Var har dessa tre åren tagit vägen egentligen?!
Vi gjorde inte så mycket där på kvällen de var ganska trötta och slitna efter 145 mil i bil, helt förståeligt. Vi åt lite tacos och slappade lite sen gick vi och la oss ganska tidigt, faktiskt ganska skönt. Sen när jag vaknade i lördags var det äntligen den dagen som jag väntat på i tre år, TRE ÅR. Nämligen min examensdag. Gjorde vid mig och fick lite hjälp av min syster för att bli fin till ceremonin. Halv 10 var det dags för lite champange på skolan med några ifrån klassen. Jättekul att så pass många ville och kunde vara med och ses där för en skål. Vi peppade varandra och försökte sänka nervositetsnivån, gick sådär. När det väl va dags för att gå upp på scen och ta emot diplom gjorde sig nervositeten påmind igen, haha. Men jag snubblade inte i alla fall som jag trodde att jag skulle göra.

Efter ceremonin åkte jag och några från klassen hem till Anna för lite förfest innan de skulle vidare på banketten och jag och Lina skulle ut och käka med min familj och Linas mamma. Och dagen till ära åt vi löjrom, väldigt gott. Vi hade en trevlig dag och fina presenter fick jag också. Så många tårar som jag fällde igår, var längesen jag gjorde sist.

Imorse åkte min familj och J hemåt mot Skåne igen och nu är jag helt ensam i en ekande lägenhet. Det va jättejobbigt när de skulle köra iväg. Så fort jag hade stängt dörren kom tårarna igen. Känns jättekonstigt att va själv och att jag inte får träffa de på en vecka. Har nog aldrig varit själv så länge innan. Usch, nog om det. Har svårt för att skriva om det, har gråten i halsen så fort jag tänker på de.

Idag har jag börjat läsa inför opponeringen som ska vara till veckan, det har gått ganska långsamt idag, men det måste göras en del idag med så jag hinner bli klar. Så får fortsätta med det ett tag till idag så jag kommer någon vart. Ger er en bildbomb från min dag igår. En fantastisk dag. JAG KLARADE DET!

Hoppas ni har en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229