Denna dagen...

Usch denna dagen har bara gått emot mig hittills. Jag vaknade ändå hyfsat pigg, om man nu kan vara pigg 20 över 6....När jag hade parkerat bilen på skolan och skulle sätta i motorvärmaren så funkade inte det och var lite stressad så bilen fick stå utan värme under tiden jag var i skolan, dumt att det va just idag som det inte ville funka eftersom det va typ -10 när jag var iväg, så typiskt. Efter skolan körde jag till affären och handlade, när jag handlat typ allt så la självscannern av så jag fick en ny och fick scanna om alla varor en gång till!

Usch, bröt ihop när jag kom hem. massor som oroar mig just nu och har svårt att ta itu med alla tankar jag har om hur allt ska funka och hur det ska bli i framtiden. Mycket ovisshet just nu, tyvärr. Tur att jag har världens finaste sambo som tröstar mig och torkar mina tårar när allt känns jobbigt. Han är så himla bra! <3

Måste säga att färgen jag har på mina naglar just nu är så fräsch, jag är ändå inte jätteglad i rosa, men denna färgen är sååå fin. Använder alltid Isadoras quick dry nail spray när jag målat mina naglar, lacket torkar snabbare och jag får känslan av att det sitter bättre. Ni som inte testat, jag rekommenderar detta till er.

Nagellack- klicka här , Nail spray- klicka här.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229