20 frågor

1. Hur gammal är du? 23

2. Vart är du ifrån? Jag är född och uppvuxen i Kristianstad i Skåne och just nu är jag bosatt i Luleå.

3. När vaknade du idag? Vid 8 tiden.

4. Vad åt du till frukost? Macka, ägg och proviva.

5. Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:

Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att bo långt ifrån min familj och mina vänner där hemma.

Jag tycker inte om när människor ljuger och är falska, det får mig att rysa i hela kroppen.

Jag kommer garanterat tycka att det är jättejobbigt att flytta från Luleå och alla jag har fått en relation till här, när det väl är dags att flytta hem.

6. Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?Jag har äntligen börjat få en bra längd på mitt hår, något längre kan det dock bli. Med lite färg i så blir det ännu bättre. Det som jag är minst nöjd över är nog att jag inte är så vältränad som jag skulle kunna va.

7. Vad har du gjort idag? Jag har inte hunnit göra så mycket än idag. Men jag har hunnit tvätta, äta frukost och hunnit börja plugga lite grann, ska strax fortsätta med det.

8. Vilken film såg du senast? Hitta nemo, haha.

9. Är du besatt av någonting? Jag skulle nog säga att just nu är jag ganska besatt av cashewnötter, eller ja naturgodis överlag egentligen, haha.

10. Beskriv en perfekt dag: En perfekt dag för mig skulle jag tillbringa tillsammans med min familj och mina vänner i sommarstugan en varm och solig sommardag. En perfekt dag är när min familj och mina vänner är i närheten av mig!

11. Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Just nu befinner jag mig i vår lägenhet i Luleå på 52kvm precis vid Lule älven. Det är en lägenhet med 2 rum och kök. För tillfället är jag själv hemma, men om några timmar sitter nog jag och min sambo i soffan och skypar med hans föräldrar.

12. Vad lyssnar du på just nu? Jag lyssnar på filmen som är igång just nu, annars är Miriam Bryant en stor favorit hos mig!

13. Hur går du helst klädd? Jag är ju väldigt svag för stickade tröjor och koftor, särskilt min pippi-tröja som min farmor stickat till mig. Det är ju alltid snyggt med ett par fräscha sneakers, ett par snygga (gärna tighta) jeans, något tröja eller koftan och skinnjacka eller bomberjacka. Längtar tills jag kan använda mina älskade jackor igen!!

14. Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska absolut. Nattuggla deluxe. Skulle gärna vilja vara lite mer pigg på morgonen för att komma igång med dagen tidigare och hinna med och göra mer.

15. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Jag skulle nog säga att mitt bästa ämne i grundskolan och gymnasiet var svenska, samhällsämnena och psykologi. Det värsta var garanterat matte och naturkunskapsämnena, not my cup of tea.

16. Vad köpte du senast? Jag gjorde faktiskt en beställning på H&M och på Bokus igår. Så kläder, skor och böcker.

17. Vad har du i dina fickor? Har för det mesta inga fickor, men ibland hamnar telefonen i bakfickan.

18. Vilken är din favoritaffär? Här i Luleå så gillar jag att gå inom Klassisk form, de har så fantastiskt fina saker. Men om man tänker klädmässigt så tycker jag om ganska blandat, men JC och Carlings är absolut två favoriter.

19. Vilka smeknamn har du haft? Har inte direkt haft några smeknamn, men min morbror kallade mig för tungviktskungen när jag var mindre och ibland dyker det faktiskt upp fortfarande. Det kommer efter Mowgli i Djungelboken.

20. Vilka är dina största svagheter? Att jag har en tendens till att alltid ställa alldeles för höga krav på mig själv fast att jag egentligen inte behöver göra det. Sen har jag ganska svårt att lite på människor, vilket kan vara både bra och dåligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229