Tjena!
Förlåt för att jag inte har lagt ut något men det har varit lite mycket nu i sommar! Både bra och dåliga saker här hänt.

Nu är  det vara 3 veckor kvar av mitt sommarlov! Det har gått så jävla fort.

Jag började med att jobba 3 veckor. Sen drog jag till Mölltorp. Jag har varit på Allsång varje fredag i Juli. Jag älskar verkligen att gå på Allsång i Karlsborg och speciellt med dom människorna jag älskar. Jag har även varit med dom i Mölltorp också. Det var kul till en början sen så hände det en massa tråkiga saker men aja. Livet har ju sin gång liksom och även tråkiga saker händer tyvärr.

Jag har fått så jävla bra kontakt med dom som jag inte kan leva utan nu och det är roligt. Nu så väntar ett år med hårt arbete i skolan och jag får även umgås mycket med min familj i Lidköping💖

Det var 8 månadersen igår jag opererade mig och nu så har jag gått ner 59 kg och det är så jävla roligt. Jag har blivit en helt nu människa på ett bra sätt och det är roligt👌

Puss på er och hoppas att ni haft en bra sommar💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena på er! Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag toppen eftersom jag har gått på sommarlov.

Tycker dock inte att jag förtjänar något eftersom jag inte har gått in för skolan så mycket. Jag har mest fokuserat på min operation och att jag ska må bra! Men jag tog i alla fall med mig mycket engelska hem som jag ska plugga i sommar👏

Nu så väntar jobb i 3 veckor för min del på ett äldreboende och sen drar jag till Mölltorp! Längtar såå himla mycket💖

Jag ska försöka att bli mer aktiv här i sommar! Då kommer ni att få följa med mig ut på nya äventyr hoppas jag💖
Ha en bra sommar i alla fall så hörs vi💖

Puss och kram // Elin😘

Likes

Comments

Tjena på er! Hoppas att ni mår bra! Själv så mår jag bra! Det är ju snart sommarlov och då blir det jobb i 3 veckor för min del. Det ska bli så kul👌

Jag har mycket jag ska göra i sommar. jag vet dock inte hur jag ska hinna med allt😜 Men aja man får ta det som de kommer.

Sarah min älslade Bitch min Fru har skaffat häst så jag hoppas att jag kan rida på henne i sommar. Hoppas att jag har gått ner mer så lilla Daisy klarar av mig😘

Jag har även varit med min bror vid vattnet och tagit en massa fina bilder😍

Ha det så bra så hörs vi💖💖

// Elin😍

Likes

Comments

Tjena på er!

Jag har inte skrivit här nu på ett tag så jag tänkte att du är det fan dags. I fredags så var jag på begravning för en av dom vakraset människor på jorden. Min älskade fadder. Hon var så jävla vacker, fin och en helt underbar människa. Jag kan liksom inte säga vad hon är för det går inte att beskriva med ord om man säger så. Jag tycker att livet är så jävla orättvist. Människor som vår värda allt ska inte behöva ta sitt liv liksom.

Jag vill bara säga att jag älskar henne så jävla mycket och att jag är såå jävla stolt över henne. Jag skulle vilja berätta saker för henne men det kan jag tyvärr inte göra nu.

PS: Jag älskar dig världens bästa fadder och du var även en av mina bästa vänner <3 ALLTID SAKNAD OCH ALLTID ÄLSKAD! Himlen har fått den finaste ängeln! <3

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag skit bra.

Jag har funderat över detta väldigt länge men jag tror att jag är bisexuell.

Det är inget jag skäms över att skriva ut. Jag är den jag är och det kan ingen ta i från mig.

Jag önskar att alla känner så men det vet jag att inte alla gör.

Själv så har jag en helt underbar släckt och jag vet att dom inte skulle bry sig om vem jag är/blir ihop med. Bara jag är lycklig så är det liksom okej för dom.

Jag tycker det att alla som inte vågar att komma ut, gör det. Det är inget farligt och jag beundrar verkeligen er som har kommit ut liksom.

Detta är en jävligt stor sak och jag tycker att alla som håller på och mobbar folk hit och dit. SLUTA UPP MED DET! Alla har rätt till att få vara dom som själv vill vara. Ingen ska bestämma hur du ska se ut eller hur du ska vara i sättet utan det är helt och hållet upp till var och än.

Jag vill bara säga det att jag har stor jävla respekt för dom som verkeligen är sig själva.

Puss och kram//Elin💖

Likes

Comments

Tjena på er! Jag har några vänner som jag verkligen älskar över allt annat. Dom betyder så jävla mycket för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dom?

Om dom inte mår bra så mår inte jag häller bra. Dom är så jävla fina!

Jag har även haft vänner som jag alltid trott älskat mig för den jag är men så var de inte.

Älskar er glöm aldrig det Alice Jenny och Johan. Mina äkta vänner💖💖

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har jag äntligen klippt mig korthårig. jag tänkte som så att eftersom jag har gjort en magoperation så tänkte jag att jag skulle gå ner mer i vikt så att jag skulle passa i det liksom. Jag tycker att jag passar as bra i det nu!💖 Jag är såå jävla nöjd!
Jag skiter i vad folk tycker och tänker för att jag står för det jag gör.
Eftersom jag hade rätt mycket hår så flätade hon massa flätor och klippte av dom sen så skulle dom donera det typ till dom som har cancer så att dom kan göra mer peruker!💖 Fett bra tycker jag😘

Ha en bra kväll
Puss och kram//Elin💖😘

Likes

Comments

Jag är och kommer alltid att vara en glad människa på utsidan.

Insidan händer det än massa saker som ingen annan vet om.

Du kan inte häller öppna upp min själ och kolla som om du är på bio.

Det är bara jag som vet vad som händer inuti mig.

I bland så önskar jag att jag kunde visa för hela världen vad jag känner om vissa saker men det kan jag inte.

Det är fult omöjligt och jag tjänar inget på det häller för den delen.

Vissa människor som JAG inte har någon kontakt med idag eller dom är borta för gått tänker jag på varje dag vad just JAG kunde gjort annorlunda.

JAG kommer fram till massa saker med jag vill även inte ha det ogjort. Dom som inte finns i mitt liv kanske gör det längre fram i livet.

Jag älskar en viss person och det kommer jag alltid att göra.

Det kvittar om jag försöker tänka att jag hatar personen för det hjälper inte.

Det känns som om person tar sig in i mitt huvud och får mig att älska personen.

En massa personer som jag känner vet verkligen inte vad kärlek är.

Kärlek förtjänar man.

Det är inget som man leker med utan man förtjänar det.

Dom personer som har valt att inte ha något med mig att för förtjänar inte min kärlek!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det ett nytt år och jag blir 17 bast i mars! Fett jävla taggad på att bli 17! Bara ett år kvar tills jag är 18.

Jag har några nyårslöften och jag hoppas att jag kan klara av att klara dom detta året!

Jag ska bli mer "tjejig" liksom börja sminka mig, skaffa mig en nya fin garderob. Jag ska klara av mitt moppekort. Jag ska bli mer positiv. Fokusera fult ut på skolan. Jag ska köra på gymmet minst tre dagar i veckan!

Jag är fett nöjd över mig själv hittills efter min operation! Mitt mål i livet är att komma under 100 och det kommer jag att klara om jag bara ger mig fan på det!

Ha det så bra så hörs vi!

Puss puss//Elin💖

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag tillbaka och jag tänkte prata lite om mina tankar om andar/spöken/energier och vad jag har varit med om.

När min pappa bodde ihop med sitt ex så var hon väldigt intresserad av just andar/spöken och olika energier. Jag tyckte själv att det var väldigt läskigt men spännande. När vi flyttade till Syrengatan så kändes det väldigt bra att bo där. Vi trivdes väldigt bra. Jag och min bror sov nere i källaren. Ibland så gick jag in till honom och la mig för att jag kände mig iakttagen. När jag skulle gå på toa på nätterna så kände jag att någon följde varenda steg jag tog så jag sprang tillbaka till min säg och la mig under täcket. Min bror sa att han hade svårt att sova men han kände inte av något speciellt och inte min pappa heller. Jag pratade med pappas ex så hon gjorde något speciellt nere i källaren. Hon sa att hon pratade med "andra sidan". Och hon spred ut massa dofter typ. Den dagen hon gjorde detta så var jag och min bror i skolan och när vi kom hem så stank det fördärvligt i hela huset och då berättade hon vad hon hade gjort. När hon sa att hon hade pratat med "andra sidan" så tyckte jag att hon var dum i huvudet för att jag förstod inte hur man kunde göra det liksom.


Sen nu när min pappas förra ex gick bort så kände jag hennes närvaro hela tiden. Hon kom och gick till och från. Jag pratade med henne också. När jag flyttade till min mamma så har hon varit med mig lite och i skolan med.


Hemma hos min mamma och Johan så finns det energier där också men jag vet inte riktigt vad det är än riktigt. När jag har varit hemma där själv så har jag hört en massa ljud och våran öppna spis har blivit varm bara sådär.


Jag själv är väldigt öppen och jag har väldigt svårt att stänga in mig från energier.

Detta var lite från mig igen! Ha det bra så hörs vi av nästa år! GÅTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!! PUSS// Elin <3Likes

Comments