PLUGGSTRESS

God förmiddag!

Som rubriken lyder är jag så stressad över hemtentan som ska in på Måndag. Jag ligger efter och ska idag försöka sitta större delen av dagen för att få så mycket gjort. Om vi säger att vi har fem uppgifter så har jag gjort det mesta på tre av dessa. Det är lite småfix kvar på dessa och sen två uppgifter till.

Det är excel och PowerPoint det handlar om, samt ett worddokument som ska förklara PowerPointen.

Igår hade jag panik över uppgifterna och tog därför eftermiddag/kvällen ledig och åkte iväg en sväng (med buss!! För första gången på flera år) och mötte upp mamma som jobbat i annan stad under dagen. Det var inte mycket folk på bussen vilket var skönt. Jag handlade lite nya kläder då det inte var så mycket folk en torsdagkväll i affärerna. Åt lite mat och åkte sen hem. Hade anmält mig till en föreläsning så den slog jag på i bilen så alla fick lyssna på 😅 Skulle hoppa in på ytterligare affärer under vägen men de hade stängt för att klockan var så mycket. XXL hade dock öppet men hittade inte det jag skulle ha så det blev en mysig hoodie därifrån , perfekt när man sitter hemma och pluggar.

Jag gillar inte att gå i affärer men jag var inne i totalt 3 om man räknar med maten och det var inte alls många människor ute så då kändes det okej att gå in!

Förresten- Tror att jag tidigare nämnt att vi har fyra moment i denna kurs, vi är ju på sista nu men idag fick jag bedömningen på moment 2 och det blev VG vilket var så roligt 😄 Detta var i grupp och jag tyckte att vi gjorde ett bra jobb tillsammans!

Ha en fin fredag så hörs vi!🌸

Elin

Gillar

Kommentarer