i måndags fyllde Oscar 1 år. Man fick lite flaschbacks från förlossningen och tiden från sjukhuset. Året har gått så himla fort. Men så glad att Oscar har mått bra och att han är frisk. Vi visste ingenting om hur de skulle gå för 1 år sedan när vi låg inne på neonatalen. Ett jobbigt minne som alltid kommer att följa med oss i livet.

I fredags var det vinkväll med Sara, Amanda och Cassandra. Vi grillade god mat och hade väldigt trevligt. På lördagen åkte vi till Gröna lund med barnen, Sanna och Thomas. Vi firade lilla Elina. På kvällen bjöd vi dom på middag. En lyckad dag! Dagen efter jobbade jag till kl 14. Erica med barn och man kom förbi och firade Oscar och Elina i förskott. Vi åt middag och fikade. På söndag kväll var jag helt slut efter helgen, ingen vila alls, men en lyckad helg :)

Idag ska vi till bvc för 1års sprutan och kontroll. Hoppas de går bra :)

I helgen blir de att fira Oscar med min släkt. Vi ska vara hos min syster i Södertälje :)

Btw Oscar har börjat att resa sig upp och tar ett par steg nu. Så roligt att se hur han kämpar och utvecklas! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helt underbart soligt har det varit idag. Hela själen blir glad utav sol. Efter Oscars förmiddags lur tog vi en promenad till den ända lekparken som finns här i Vega. Dock inte så super rolig tyckte Oscar så vi gick hem igen och lekte på baksidan. Grannens barnbarn som är runt 4 år kom och lekte med oss. Oscar älskar verkligen att vara/leka med större barn. Runt 4 tiden kom Cassandra förbi. Vi lagade mat och umgicks.

Imorgon ska jag kolla på en ny vagn. Den vi har är bra, men Oscars fötter hänger typ utanför "fotdelen", och det går inte att förlänga den. Sen tycker jag sufletten är väldigt kort. Solen lyser rakt in på Oscar. Ska kolla på en Emmaljunga. Han kommer då vara riktad utåt, men han är så pass stor nu så de ska nog gå bra :)

Likes

Comments

jobb idag då. Känns bra att jobba helger även om jag hellre hade varit hemma med familjen. Men det blir mer pengar i kassan och de känns bra. Veckan som gått har varit helt okej även om saker och ting har kännts tungt ibland. Har ungåtts med vänner en hel del. Var hos barn neurologen i onsdags och pratade om att trappa ner på oscars medicin, så det har vi börjat med nu. Nertrappningen tar 6 veckor sen ska medicinen bort. Kommer kännas skönt att slippa den. Frågade läkaren om det var okej om Oscar kan ta tbe vaccin när medicinen är borta, och det var okej. Känns bra att han ska få vaccineras mot tbe med tanke på att man kan bli väldigt sjuk om man lyckas bli smittad. Igår åkte Richard och Alexander iväg till Enköping för att kolla om han hittade lite delar till min bil på skroten. Jag, lilla Elina och Oscar åkte iväg till en park i Huddinge. Där har dom getter, får, åsnor, ankor och kaniner. Man kunde gå in till kaninerna och klappa dom. Det uppskattades av både Elina och Oscar. Sedan lekte vi i lekparken ett tag innan vi åkte hem och åt lumch.

Likes

Comments

helgen har varit väldigt lugn. Jag jobbade igår och efter jag kommit hem så tog vi en sväng till ikea. Oscar passade då på att sova i bilen men tanke på att han vägrat sova tidigare på dagen. Han hade tydligen varit väldigt gnällig. Men tror de kan bero på att han är lite risig i magen. Han hade även feber för ett par dagar sen, så jag vet inte om de hänger ihop. Kanske är det tänder på g. Senaste dagarna har det inte varit roligt alls att natta honom. Han bara skriker och vägrar koppla av. Men ju längre han är vaken desto jobbigare blir det när han väl ska nattas. Han blir så övertrött och blir hyperaktiv. Så de är bara att försöka vagga honom tills han coolar ner. Men det tar ett bra tag. Tycker inte alls om när han är så gnällig och upprörd när jag försöker natta honom. Det skär i mitt mamma hjärta. Vill att han ska vara lugn och bara somna. Men det går väl i vågor också. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Var bjudna hem till Tommy och Sandra igår, men vi valde att inte gå dit eftersom vi inte vet vad oscars risiga mage beror på. Vi vill inte smitta ner deras dotter Svea. Vi åt middag sedan tittade vi på eurovision. Vi orkade bara hålla oss vakna till halv 12 sen gick vi och la oss. I eftermiddag ska vi kolla på Alexanders fotbollsträning sen följer barnen med oss hem.

​Mys framför eurivison 

Likes

Comments

Denna vecka har gått fort..såå skönt. I måndags träffade jag Amanda och Alexander. Först var vi här en sväng sen åkte vi hem till deras nya lya. Innan bodde dom ganska så trångt och nu har dom bytt till sig en större lägenhet. Riktigt fin. I tisdags träffade jag syrran. Vi passade på att sola medans Oscar låg och sov i vagnen. Åt god kycklingsallad innan det var dags att bege sig hemåt igen. Igår träffade jag Amanda och Alexander igen. Vi gick runt i lite second hand butiker och jag lyckades hitta lite kläder åt barnen. Idag har vi bara slöat hemma. Tog en promenad till Ica maxi Oscar hade inte ro att koppla av och sova och han var allmänt missnöjd så jag tog tempen. Den visade 38,5, så han fick alvedon och en slurk välling. Sen somnade han till slut. Hoppas febern går ner för imorgon är det öppet hus på dagiset där han ska börja, och jag vill väldigt gärna gå dit.

Likes

Comments

Bor nu för tillfället med Richard och barnen i Haninge. Man får stå ut med saker och ting tills vi kan flytta på riktigt.

Torsdag och fredag var jag barnvakt till brorsans döttrar Saga och Tuva. På torsdagen var Richard med och hjälpte till. Elina,Alexander och Oscar var också med med. På fredagen kom Richard och lämnade Elina och Alexander sen åkte han och jobbade. Sara och Amanda kom förbi och hälsade på. Runt 4 tiden började vi rulla mot Haninge. Vi är själva nu i helgen så de är skönt. Vi grillade och bara tog de lugnt.

Idag ska vi åka och handla lite skor och kläder till barnen, sedan blir det nog en tripp till någon lekpark!


Likes

Comments

Då var vi tillbaka i Jönåker igen. Helgen har kanske inte varit den bästa direkt. Men jag jobbade i lördags och söndags. Lördags kväll gick vi hem till Tommy och Sandra och grillade och umgicks. Det var mycket trevligt. Vi hoppade över att gå till majbrasan eftersom vi åt middag rätt så sent.

Ska även börja jobba varje söndag också. Måste få in lite mer pengar till plånboken.

Likes

Comments

Idag ska jag som jag skrev tidigare åka upp till Stockholm och titta på ett eventuellt boende. Innan de ska jag passa på att träffa syrran och cassandra. Förhoppningsvis kan jag flytta nu redan på söndag den 1a maj. Har inte gjort så många knop dom senaste dagarna. Har mest varit inne och busat och myst med Oscar. Det har blåst och varit riktigt kallt ute så har inte velat gå ut med Oscar då. Hoppas att de blir varmare snart.

​stort grattis till Alice som fyllde 12 år i måndags :)

Likes

Comments

Så glad över att Richard och barnen kom hit över helgen. Barnen var jätteglada över att få träffa mig och Oscar. På fredags kvällen var lilla Elina tok mysig och ville sitta i mitt knä och kramas. Man känner att man betyder något för dom när dom visar kärlek. Hela helgen har vi bara umgåtts och myst. Det gick superbra att sova i husvagen också. Den är så fräsh och fin. Jag passade på att tvätta utsidan på vagnen när Oscar sov. Igår åkte dom hem. När vi höll på att packa så berättade Alexander att han tyckte vi kunde vara rika så pappa Richard slapp och jobba så vi kunde bo allesammans i husvagnen. Det värmde i mitt hjärta.

På onsdag ska jag och Oscar åka upp till Stockholm för att titta på ett eventuellt boende till oss. Vill verkligen komma närmre Richard och barnen. Hoppas att allt löser sig till slut.


Likes

Comments

Äntligen fredag. Richard och barnen kommer hit i eftermiddag/ikväll. Vi ska äta middag sen blir de nog bara mys i husvagnen.

Veckan har gått hyffsat fort. Man försöker hitta på saker så dagarna går fortare. Har inte velat gå till öppna förskolan eftersom oscar har varit snorig. Vi har istället passat på att gå till lekparken. Han är inte jätte förtjust i att gunga men sandlådan med alla sandleksaker uppskattades. Sen tog han sig upp för hela rutschkane stegen själv. Sen åkte vi ner tillsammans :)

Likes

Comments