Idag är det den 17e januari, 2018!! Det betyder att vi om några dagar tackar januari för allt och förbereder oss för Februari.

Nyårsafton var för allra första gången lugn och lyckad, inga spyor och inget tjafs eller liknande som avbröt eller förstörde kvällen. Jag firade med fyra nära vänner hemma hos en av dom. Vi drack, åt en helt fantastisk middag, spelade beerpong, och allt däremellan. Vi hann även med mycket prat och skratt. Jag blev hämtad vid 23 av en kompis som jag sedan sov hos och firade tolvslaget med. Dagen därpå var det jobb, därav den lugna och tidiga hemgången.

Nytt år - nytt hår. Fick en spontan tanke att bli rödhårig. Är oerhört spontan av mig men brukar försöka vänta med sådana här idéer ett tag så jag inte ångrar mig direkt eller begår ett stort misstag. Men denna gången blev hårfärgen verkligen ett spontan köp. Alva & Linnea hjälpte mig och det blev bra, dock var färgen mer åt det lila hållet och räckte endast till hårbotten, så det ska fixas snarast.

Resa till Spanien är bokat!! Planen var att ta ett glas och äta tårta för att fira Linneas 20 årsdag. Några glas senare var en resa till Spanien i juni bokad! Allt är betalt och klart vilket är superduper skönt och jag längtar så så mycket.

Det känns som att jag bytt ut halva min garderob. I Januari har jag lagt sinnes mycket pengar på kläder, skor och accessoarer. Lovat mig själv att jag i februari skall hålla hårt i bankkortet och hålla koll på bankkontot. Ska även bara spendera pengar på nödvändiga saker (+ vin).

Likes

Comments

Det här var längesedan.
Jag gör en lång historia kort: tröttnade på bloggandet och vill testa igen.

Den här gången kommer min blogg inte endast att bestå av bilder utan jag tänker fokusera mycket på texten. Jag kommer att skriva om det jag känner för och dela med mig av delar i mitt liv. Jag älskar att skriva och mår så bra av det. Det jag inte kan prata om, det skriver jag om. Jag skriver om allt mellan himmel och jord, ibland sparar jag det men oftast hamnar det i papperskorgen. Det är bara själva grejen att skriva och låta tankar och känslor flöda. Jag älskar det.

Likes

Comments