Lördag

Bara 60 minuter kvar på denna lördag som varit riktigt bra, trots dåligt och riktigt "äckligt" väder. Dagen började med sovmorgon, sedan skulle mamma iväg på en kurs i "Modig häst" som jag följde med och tittade på. Riktigt intressant och min tanke är att var med vid nästa tillfälle om ca 1 månad. Väl hemma trotsade jag regnet och blåsten med en långpromenad med hundarna och Pila, för att sedan ta en dusch och byta om innan det var dags att ¨åka på födelsedagsfirande hos en kompis som fyller 22 år i nästa vecka, men hade sitt firande idag. Nu hemma och titta på några avsnitt av Riverdale innan läggdags.

Igår hämtade vi ut min nya bil (privatleasing) och jag är hittills riktigt nöjd. Jag hoppas och tror att det kommer bli riktigt bra, eftersom jag ska ha bilen 1,5 år innan jag måste lämna tillbaka den. Sedan får man se hur det blir.

Imorgon ska jag och en annan föreningsmedlem åka till Strömsholm på "Ungdomsträff" som Svenska Islandshästförbundet anordnar och jag hoppas att det kommer bli bra. Men jag känner mig väldigt taggad och tror att det kommer bli intressant. Det börjar kl. 13 och då det tar ca 1,5 timme att åka så är tanken att vi åker runt 11-tiden imorgon, så borde vi ha gott om tid att komma fram och inte stressa. Jag tycker om att vara ute i god tid då jag är väldigt lättstressad och måste få ha tid på mig .

Sedan är det fars dag imorgon också. Men eftersom jag inte har någon direkt relation med min pappa så är det ingenting vi firar mer än att morfar kanske kommer över eller att vi åker till honom. Så imorgon kommer morfar på EM/kvällen och äter middag hos oss, det ska bli trevligt och jag tror på en bra morgondag. Men hittills har helgen varit bra och bra uppladdning inför nästa vecka, även om jag såklart hade velat att helgen var flera dagar längre än den är. För tyvärr går den alltid för fort.

Gillar

Kommentarer