Den 23:e Februari

Hallå där!

Vardagen rullar på som vanligt för min del med jobb, hästarna här hemma och hänga med kompisarna varvat med lugna kvällar i soffan tillsammans med Netflix eller någon annan streamingtjänst. Ja, den alldeles vanliga men ack så "bekväma" och faktiskt helt okej vardagen. Även om min vardag varit lite turbulent nu sista tiden, så just nu känner jag att det är helt okej att det inte händer så mycket egentligen. Helt ärligt är det faktiskt rätt skönt att bara få harva runt i gamla rutiner för tillfället tills allting ordnat sig.

Men nu under våren ska jag rida lektioner för en av bröderna Häggberg och fortsätta vara med på Modig Häst-kurser som våran Islandshästförening anordnar regelbundet. Otroligt roligt och mest bara för utvecklingens skull tillsammans med Pila, men också för att ha roligt tillsammans. Tanken är också att Pila ska åka till hingst nu till våren / sommaren, tänkt där runt Maj / Juni, men datum inte helt bestämt ännu. Men spännande ska det iallafall bli och hoppas på att det blir ett föl som kommer nästa år.

Men fram tills dess blir det ridning och målet är att bara hålla igång med ridningen för nöjes skull. Imorgon börjar också min egna träning på riktigt igen då min vän som pluggar till PT ska ha mig som adept / försökskanin i 13 veckor framöver, dessutom två dagar i veckan under dessa veckor. Det ska bli roligt och imorgon ska vi träffas för att se över mina mål inför dessa tretton veckor. Samt hur vi ska lägga upp planeringen för träningen. Intresserant och spännande!

Gillar

Kommentarer