WORLD BIPOLAR DAY

Hej ☺ Idag är det World Bipolar Day.

Jag själv har Bipolär Sjukdom och jag har Bipolär Sjukdom typ 1.

För ni som inte vet vad Bipolär Sjukdom är. Det är en kronisk psykisk sjukdom. Det är som en berg och dalbana för mig känns det så och andra. Jag tycker det är läskigt att inte veta vad man vaknar upp till för period eller skov som man kan säga också. Att man inte vet om man fortsätter vara manisk eller fortsätter var i en depression. Det finns typ 1 och typ 2. Ni kan läsa mer om det HÄR


Jag hade min mest värsta mardröms period som kändes som en skräckfilm i somras fram till början av Oktober. Det är nästan obeskrivligt. Jag var så långt ner i botten som man kan vara. Det var riktigt hemskt.
Jag är glad att jag lyckades ta igenom mig det och sen vända och bli manisk och har nu varit i 6 månader och mår så bra. Jag är idag självmordsförsöks fri och självskadebeteende fri och det har tagit tid för mig att bli det. Det tog även tid för mig att be om hjälp och söka vård. Jag skrek efter hjälp, då jag insåg att det var akut och att jag behövde det. Jag fick det och idag har jag en underbar läkare. Det är viktigt att man får en bra läkare och att man får den rätta hjälpen och vården.


Jag vill bara hylla oss med denna sjukdomen att vi orkar kämpa varje dag och att vi fortsätter försöka iallafall vara starka. WE CAN DO THIS EVEN HOW HARD IT IS. STAY STRONG, WE ARE NOT ALONE.


Här 4 av mina favorit citat när det gäller Bipolär Sjukdom och jag relaterar så mycket av 3 av citaten och 1 motivera jag av

Gillar

Kommentarer