Vårmode 2018 : Vår säsongens hetaste trender (del 1)

Våren 2018 är nu närmre än du tror, kommer inte dröja länge tills alla butiker är fullproppade med vårens mode. Här får du en blick över vårens trender/mode, så du också kan hänga med och följa alla dessa härliga trender.

Lavendel

Lavendel är en av vårens hetaste trender. Färger är ju så himla fin och verkligen en färg som passar våren. Fjolårets stora färg trnd var ju rosa och iår stavas årets hetaste färg pastelrosa eller lavendel, Vi kommer se färgen på, kjolar, jackor, klänningar, väskor och även detaljer i metallic. Lila är helt klar utan någon som helst tvekan vårens it-färg

Victoria Beckham, Michael Kors och Erdem visade upp lila kreationer på catwalken.

Trenchcoaten

Trenchcoaten är åter igen, en av dom hetaste vårtrenderna, en klassiker fast på ett nytt sätt. På catwalken inför våren 2018 var trenchcoaten, en av de lysande stjärnorna på. Så i vår uppdaterar vi denna klassikern med asymmetriska snitt, råa kanter, olika texturer, detaljer i metallic, fjädrar. Precis allt som gör en trenchcoat annat än klassisk. Lite annorlunda skadar aldrig.

I vår pimpar vi trenchcoaten. Céline, Maison Margiela, Valentino.

Lekfulla print

Hur snyggt och häftigt är de inte med konstnärliga print? En av vårens stora heta trender är, konstnärlig prints, Konstnärliga prints tar faktiskt ett stort grepp om modevärlden våren 2018. Inspirationen är från såväl serietidningar som Andy Warhol-klassiker, som letade sig in på catwalken inför säsongen 2018.Dom färgglada prints ser vi på väskor, skor, klänningar och byxor, som är prydda med tecknade figurer. Jg gillar denna trend och kommer följa denna.

Prada, Versace och Akris visade konstnärliga prints inför SS18.

Flower Power 2.0

Blommigt är jätte fint. Blommigt är ju en ganska given detalj på modekartan varje vår. Men i år den här säsongen är blommorna större och mycket mer vågade än någonsin. Vi tar och glömmer allt som har med minimalism att göra och vet du vad ? trendigast är du om du missmatchar flera olika blommiga mönster, kan bli riktigt snyggt.

Våren 2018 är blommorna större än någonsin. Marni, Dolce & Gabbana, Dries Van Noten.

Mörk Denim

Våren 2018 låter vi faktiskt mörkare nyanser av denim stå i centrum, snyggt tycker jag, lite mörkare passar på nåt sätt in i våren ljus. Vi kommer se mörkt tvättade jeansplagg i alla former och du är återigen allra trendigast du om kör mörk denim från topp till tå.

Tibi, Tom Ford och Fendi visade upp inspirerande looks med mörk denim inför våren 2018.

Fransar

Fransar och fjädrar bidrar till en extravagant och elegant look som är helrätt och passar perfekt våren 2018. Vi såg det komma redan i höstas, men nu anammar vi denna trenden på 100% allvar.Fransar och fjädrar är ju snyggt. Låt alla små detaljer lyfta en hel outfit,du har på dej, eller omfamna trenden ordentligt och satsa på en fransklännig à la Calvin Klein, så har du en riktigt trendig outfit.

Calvin Klein, Céline och Jacquemus visade varför fransar är en trend att räkna med i vår.


#nouw30daychallenge

Gillar