Valdag - Gör rätt för dej

Hej 🙂 Idag är det val och idag ska vi rösta. Ligg inte hemma och skit i det, rösta inte blankt. Gå till din vallokal och rösta.

Gör som jag, rösta rätt, rösta rött. Rösta på vänsterpartiet och gå med i ung vänster, som jag. Så vi får ett socialistiskt, feministiskt, antirasistiskt samhälle. Vi är socialister, feminister och antirasister. Vi vill ha en gratis och utbyggd kollektivtrafik, så alla kan röra sig fritt. Vi vill inte ha vinster i välfärden. Vi vill ha en skola för alla. Vi vill ha SEX timmars arbetsdag. Vi vill att man ska få hjälp snabbt om man lider av psykisk ohälsa. Vi har den bästa miljöpolitiken. Vill du veta mer om vad vänsterpartiet och ung vänsters åsikter, gå in på hemsidorna och läs och sen gå och rösta på vänsterpartiet.

Gå med i ung vänster eller i vänsterpartiet och va med oss och kämpa och förändra.
Kom på vänsterfikan ung vänster Göteborg och Bohuslän anordnar 14/9, event finns på Facebook. Då har du chansen att gå med och veta vad vi vill och hänga med massa sköna vänstermänniskor.

Så kära läsare gå och gör eran röst hörd om ni har åldern inne och kan rösta. Det är en skyldighet och vi har förmånen att få ett demokratiskt land och jämlikt land. Har du röstat?

  • Politik
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

IrisAlvarez
IrisAlvarez,
Helt rätt samma här(:
nouw.com/irisalvarez