Tuesday,Wednesday & Thursday

Hello bitchezz 😉 I tisdags vaknade jag vid 11 och gick upp och drack min proteinshake och svepte pulvret frĂ„n fettförbrĂ€nningstabletten och fixade mig och Ă„kte till andra lĂ„nggatan och gick till ung vĂ€nster och dĂ€r hade jag studiecirkel med min klubb och sen skrev ett underlag med en annan ung vĂ€nstrare, efter det sĂ„g jag pĂ„ borta matchen mot Hv71 och matchen slutade med att Frölunda förlorade över Hv71 med 3-2. SĂ„g den pĂ„ ph och the big bang theory och sen gick och la mig och sov. Hade en helt ok tisdag.

I onsdags vakande jag runt 10 och gick upp och Ät och fixade mig och Äkte till avenynoch mötte upp en kompis och gick in pÄ 7eleven och jag köpte lite och Àta och dricka, sen gick vi till statsbiblioteket och satte oss dÀr, jag bloggade och fixade lite annat och han pluggade. Sen gick vi. Jag Äkte upp till backaplan och trÀffa mamma dÀr och handlade och sen gick till Burger King och Ät och sen Äkte hem och jag sÄg pÄ ph och the big bang theory och Ät igen och sen gick och la mig och sov. Hade en bra onsdag.

I torsdags gick jag upp vid 11 och Ät och duschade och fixade mig och sÄg pÄ yt videos och sen Äkte ner till stan och skrev ut en sak och sen gick till hemköp och handlade och sen till 7eleven och köpte lite dÀr. VÀntade pÄ en kompis och nÀr han kom Äkte vi till Scandinavium och sÄg pÄ matchen mellan Frölunda- Linköping och matchen slutade med att Frölunda vann med 4-0 över Linköping wopp wopp. Vi gick sen till centralen och nÀr jag hade lÀmnat honom vid bussen gick jag till Burger King och köpte mat och sen gick till spÄrvagnen och Äkte hem. NÀr jag kom hem skrev jag med vÀnner och sen somnade. Hade en bra torsdag.

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

  • NĂ€ra Julianska gatan , Göteborg

Gillar