Torsdag och Helgen och Måndag och Tisdag

Hej 🙂 I Torsdag gick jag upp runt 14 i guess och sen åt pizza och såg på spökjakt och på lite youtube videos och sen på Piff och Puff Räddningspatrullen på Disney Plus och bara tog det lugnt och gjorde inte så mycket mer. Hade en lugn Torsdag.

I Fredags gick jag nog upp runt 13 och sen bloggade och såg på några avsnitt av Piff och Puff Räddningspatrullen och senare såg på film och åt och bara hade en lugn dag. Hade en helt okej och lugn Fredag

I Lördags vaknade jag runt 13 och åt och såg på Piff och Puff Räddningspatrullen och på lite WWE på Youtube och skrev med lite vänner och senare på film och sen kom 2 tjejkompisar och vi umgicks och sen när jag kom hem blev de mer film och sen blev de att gå och lägga sig och sova. Hade en ok Lördag.

I Söndags vaknade jag la runt 13 eller 14 och bloggade och åt och såg på film och hade en film dag och såg även på WWE på Youtube och gjorde inte så mycket. Hade en lugn och ganska seg Söndag.

I Måndags vaknade jag vid 13 och åt och sen fixade mig och senare åkte till Andra Långgatan och hade möte med min Ung Vänster Klubb och efter de åkte jag till en kompis och sen åkte hem och åt och skrev med lite vänner och sen såg på WWE på Youtube och senare blev det sova. Hade en rätt bra Måndag och namnsdag.

Igår vaknade jag vid 12 och gick upp och fixade mig och sen åkte till ett möte och sen efter de åkte upp till Stadsbiblioteket och skrev ut biljetter och sen gick och köpte en vegansk wienerkorv på Jonsborgs och sen hängde med mamma till Coop på Avenyn och Lidl och sen gick jag till Nya Ullevi och väntade på en kompis och när han kom så gick vi in och ställde oss i Öis klacken och kollade på derby matchen mellan Öis - Gais och de va så kul och skönt att vara tillbaka där på läktaren i klacken och se på fotboll live igen och vi drack öl i pausen och matchen slutade med att mitt älskade Öis vann med 1-0 woohoo. Sen gick vi mot Scandinavium och efter en del andra Öis Supportrar och sjöng med dom och sen tog Spårvagnen vagnen till Avenyn och när vi stod vi hållplatsen kom några från klacken och sjöng så vi gick efter och vi tog sen Spårvagnen från Haga Kyrkan och hoppade av på Järntorget och tog bussen till honom och sedan gick upp till ett vattentorn och satt där och pratade och lyssnade på musik och drack och hade de gött efter segern. Sen gick vi in till honom och fortsatte snacka och dricka lite och fram till ungefär morgonen och sen somnade vi. Hade en riktigt bra och rolig Tisdag.

PUSS OCH KRAM ❤️❤️

Gillar