Torsdag och Helgen

Hej 🙂 I Torsdags gick jag la upp runt 13 eller 14 och Ă„t lite och sen bloggade och sĂ„g pĂ„ wwe pĂ„ Youtube och sen pĂ„ The Big Bang Theory och sen blev det Ă€ta igen och sen hĂ€nde inte sĂ„ mycket mera. Hade iallafall en lugn dag.

I Fredags vaknade jag runt 13 och sen hoppade in i duschen och drack en cider och sen fixade mig och bloggade och sen kom en kompis och vi Äkte ivÀg pÄ hans motorcykel och det var första gÄngen jag Äkte motorcykel och det var riktigt kul faktiskt var nervös i början men sen slÀppte det, vi Äkte till en badplats i Lerum och sen Äkte vi till en annan plats och sen hem till mig igen och vi satt en stund utanför mig och sen Äkte han och jag gick in till mig och bara tog de lite lugnt och sÄg pÄ wwe pÄ Youtube och sen blev det sova. Hade en bra och rolig och ganska hÀndelserik Fredag.

I Lördags vaknade jag runt 13 och skrev lite med vÀnner och sen sÄg pÄ film och sen kom en kompis och jag började fixa mig och sen kom min andra kompis och vi gick ut tillsammans med min kompis som ocksÄ Àr min granne och han gick hem till sig och jag och min kompis satte oss pÄ bÀnken utanför mig och drack och lyssnade pÄ musik och sen gick vi in till mig igen just för att jag behövde ladda mobilen och vi fortsatte att dricka och lyssnade pÄ musik och snackade och sen mötte vi upp en tjejkompis till mig och vi tog en cigg och pratade lite och sen gick jag och min killkompis tillbaka till mig och fortsatte dricka och vi tog nÄgra vodka shotar och drack groggar och jag gjorde en hÀxblandning haha och vi pratade mer och lyssnade pÄ musik och sen tog han cykeln hem och jag skrev med han och nÄgra andra vÀnner och sen blev det sova. Hade en bra och rolig Lördag.

IgÄr vaknade jag först vid 12 och svarade pÄ lite meddelande och sen bara tog de lugnt och sen gick och la mig igen och sov efter min tjejkompis hade ringt och jag vaknade igen vid 19 och sÄg pÄ lite film och Ät maten mamma hade kommit hem med frÄn Usagi till mig alltsÄ min favorit mat dÀrifrÄn och sen pÄ Wallander och var mest seg och senare klÀdde jag pÄ mig och sminkade mig lite och packade vÀskan och min killkompis kom och vi Äkte till honom och vi pratade lite och sen blev det sova. Jag hade en bra och lugn bakis Söndag.

PUSS OCH KRAM ❀❀

Gillar