Torsdag 15/7 2021 och Helgen

Hej 🙂 I Torsdags vaknade jag runt 13 och fixade mig och packade vĂ€skan och jag och en kompis Ă„kte till Bergsjönbadet och solade och badade. Sen Ă„kte vi till Kviberg och handlade pĂ„ Lidl och sen Ă„kte jag hem och tog de lugnt och sĂ„g pĂ„ Youtube videos och gjorde inte sĂ„ mycket mer. Hade en bra Torsdag.

I Fredags gick jag upp vid 13 och fixade mig och packade vÀskan igen och trÀffade min kompis igen och vi Äkte igen till Bergsjönbadet och solade och badade och var dÀr i nÄgra timmar. Sen Äkte jag till Kortedala Torg och handlade och sen gick hem och Ät och sÄg pÄ film och bara hade en lugn kvÀll. Hade en bra Fredag.

I Lördags gick jag upp runt 13 eller 14 och sÄg lite pÄ film och skrev med lite vÀnner och fixade mig sen och vÀntade pÄ nÄgra tjejkompisar och jag och en tjejkompis drack lite och sen Äkte till Hisingen och drack lite mer dÀr och sen skjutsade min tjejkompis mig till en jag typ dejtar och vi hade en lugn kvÀll/natt och njöt av varandras sÀllskap och sen blev det sova. Hade en ganska bra Lördag.

IgÄr vaknade jag runt 12 och vi lÄg kvar en stund i sÀngen och sen gick jag upp och fixade mig och trÀffade min tjejkompis och fick mina nycklar tillbaka som jag hade glömt i hennes vÀska och vi Äkte ner till stan och Ät pÄ Max och sen gick i lite affÀrer och jag kom ut ur H&M med 2 plagg och sen handla jag mat hem och sen Äkte vi hem och nÀr jag kom hem tog jag de lugnt bara och sÄg pÄ film och gjorde inte sÄ mycket mer. Hade en bra Söndag.

PUSS OCH KRAM ❀❀

Gillar