Torsdag 12 September till Måndag 13 September 2021

Hej 🙂 I Torsdags gick jag la upp runt 13 eller 14 och åt och svarade på lite meddelande och sen bloggade. Jag skulle egentligen gå ut men det blev inte så eftersom min socialfobi kom, jag var bara hemma och chillade och såg på wwe och senare blev det sova. Hade en lugn och halv bra dag,

I Fredags vaknade runt 13 och svarade på meddelande och sen fixade mig och åt och sen tog spårvagn till avenyn och gick gick till Stadsbiblioteket och lånade lite böcker och sen gick Systembolaget och sen handlade på Ica och sen åkte och gick in på Hemmakväll och köpte godis och sen åkte hem och såg på wwe och tog det lugnt. Hade en okej och rätt så bra dag.

I Lördags vaknade jag runt 12 och gick upp och fixade mig och sen åkte jag och mamma till Oleary’s på Järntorget och såg på Hockey matchen mellan Frölunda - Brynäs och Brynäs vann med 2-4 och vi åt samtidigt och jag åt först en vegansk nacho tallrik med oumph och drack öl och cider och sen åt jag en vegansk hamburgare och efter matchen åkte jag till Avenyn och mötte upp några hockey vänner och sen kom min date och vi drack och sen gick vi mot bion och jag köpte nya biljetter för att han hade köpt biljetter för fel dag. Så medans vi väntade så satte vi oss på en bar och drack varsin öl och snackade med några och sen gick tillbaka till bion och såg på skräckfilmen Malignant, som vi tyckte inte var en skräckfilm, enligt mig själv var det mest som en kriminal film typ och som en Thriller. Sen gick vi till en bar på Järntorget där vi träffade min tjejkompis som vi drack igen haha och sen tog vi vagnen till Kungsportsplatsen och gick till nattklubben Gretas och fortsatte festa och det hände lite negativa saker, vill inte gå in på det riktigt det är lite personligt. Sen åkte vi hem till mig och efterfestade och sen gick vi och la oss och sov. Hade en ganska bra och rolig Lördag.

I Söndags vaknade jag och min date vid typ 11 eller 12 och sen drog han och sen vaknade min tjejkompis och vi chillade mest tills hon drog och jag såg på ett avsnitt av Lucifer och lite på wwe och åt och sen blev det sova. Hade en lugn Söndag.

Igår vaknade jag runt 13 och åt och svarade återigen på meddelande och jag skulle gå ut och vara med på det som var planerat i min Ung Vänster Klubb och det blev ju inte så då jag kände att jag var på väg att få en panikattack och min socialfobi kom igen så jag stannade hemma. Jag såg på wwe och bara tog det lugnt och sen pratade i tele och senare blev det sova. Hade en halv bra och okej dag.

PUSS OCH KRAM ❤️❤️

Gillar

Kommentarer