Tors 3 Juni till Lör 5 Juni 2021

Hej🙂 I Tordags vaknade jag runt 13 och svarade på meddelande och bloggade och sen drack en shake och pratade i tele medans jag fixade mig och sen gick till gymmet och tränade och såg på spökjakt och spökjakt och åt och gjorde inte så mycket mer. Hade en ok dag.

I Fredags vaknade jag runt 13 och drack en Nocco och fixade mig och sen tog en taxi till Munkebäck och gick till systemet och sen till Circel K och sen till Ica och jag var tvungen att gå ut från Ica och sätta mig för att jag blev super yr och svimfärdig och mamma kom sen och vi tog en taxi hem och när vi kom hem la jag mig direkt på soffan och sen åt och drack massa vatten och såg på film och smakade på Life GW bubbel och senare blev det sova. Hade en halv bra dag.

Igår vaknade jag runt 14 tror jag och åt och såg på tv och svarade på meddelande och bara hade en chill dag skulle träffa några vänner men min yrsel kom tillbaka så jag valde att stanna hemma istället. Jag såg på film och skrev med folk och senare pratade i tele och senare vart de att sova. Hade en ok dag.


PUSS OCH KRAM ❤️❤️

Gillar