Tisdag, Onsdag & Torsdag

Hello bitchezz 😉 I tisdags vaknade jag vid 11 och gick upp och Ă„t och drack min proteinshake och svepte pulvret frĂ„n fettförbrĂ€nningstabletten och bloggade och sen gick till gymmet och trĂ€nade. Gick hem Ă„t igen och sĂ„g pĂ„ yt videos och skrev med vĂ€nner. Kunde inte se chl matchen sĂ„ höll koll pĂ„ chls hemsida och Frölunda vann över Devils med 9-2. SĂ„g sen pĂ„ ph och the big bang theory och sen gick och la mig och sov. Hade en bra tisdag.

I onsdags vakande jag vid 11 igen och gick upp och drack min proteinshake och svepte pulvret frÄn fettförbrÀnningstabletten och Ät och sen fixade mig och Äkte till stan och satt in pengar och sen trÀffade en kompis och vi gick till espresso house och jag drack en vegansk mocka islatte och sen gick vi i affÀrer och efter det Äkte hem. NÀr jag kom hem Ät jag och skrev med vÀnner och sen sÄg pÄ ph och the big bang theory och sen somnade. Hade en bra onsdag.

I torsdags vaknade jag vid 11 och gick upp och drack min proteinshake och svepte pulvret frÄn fettförbrÀnningstabletten och gick till gymmet och sen hem och Ät och duschade och fixade mig och sen Äkte ner till Scandinavium och sÄg pÄ matchen mellan Frölunda - VÀxjö, i pausen gick och köpte mat hos miss fajtas och Ät vegetariskt plate, vÀldigt gott. Matchen slutade med att Frölunda vann med 6-5 pÄ övertid, Äkte hem och sÄg pÄ tv och sen somnade. Hade en bra torsdag.

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar

Kommentarer