Thursday, Friday & Saturday

Hello bitchezz😉 I torsdags började jag dagen med frukost, planering och skriva med folk. Kollade pĂ„ youtube videos och sen tog pĂ„ mej trĂ€ningsklĂ€derna och gick till gymmet och körde ett 30min pass, med fokus pĂ„ mage, ben och gjorde lite squats och körde springa med höga ben och groddhopp, Gick hem och duschade och fixade mej 0ch gick till spĂ„rvagnen och Ă„kte ner till centralen och köpte sallad och vatten och en body lotion pĂ„ the body shop och sen tog bussen till lindholmen och vi sĂ„g pĂ„ film han och jag som vanligt haha och hade mysigt som vanligt och Ă„t och sen slockna vi. Hade en bra torsdag.


Fredags morgon vaknade vi strax innan 08 och vi fixade oss, han gick till jobbet och jag Äkte och Ät frukost pÄ espresso house och sen gick jag till starbucks och köpte dricka sen Äkte jag till jÀrntorget och gick till myrorna och emmaus och kollade, sen in till stan igen och gick in pÄ akademi bokhandeln och köpte skrivblock och mapp, Gick sen och hade ett möte pÄ open new doors och Ät en god sallad dÀr. Vid 13 Äkte jag till jÀrntorget och invÀntade sittstrejken och vi mascherade till migrationsverket i svingel, just för att fÄ dom att stoppa utvisningarna till afghanistan, för dÀr Àr det krig och folk dör om dom Äker tillbaka, vilket Àr vÀldigt tragiskt. LÀmnades ett kuvert med lite papper i och sen Äkte jag till skf och gick in pÄ coop och handlade lite och sen Äkte hem och lagade mat, skrev med lite folk, planerade lite till och sÄg pÄ serie och sen gick och la mej. Hade en bra fredag.


IgĂ„r vaknade jag vid 08:45 och flög upp ur sĂ€ngen haha och fixade mej och bestĂ€llde taxi och Ă„kte till andra lĂ„ng gatan, hade jag inte tagit taxi hade jag blivit sen. Vi hade debattörsutbildning med valupptakt hela dagen typ, vi var klara runt 18. Gick upp tog lite klibbor och gick och köpte en veganburgar och sen gick och handlade pĂ„ willys. Åkte hem och skrev med folk, gjorde mat och sĂ„g pĂ„ serie och skrev tvĂ„ tal, för tvĂ„ torgmöten. Gick sedan och la mej. Hade en bra och lĂ€rorik dag. Pözz pözzđŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar

Kommentarer