Sön 24/5 ~ Mån 25/5 ~ Tis 26/5 ~ Ons 27/5 ~2020

Hello bitchezz 😉 I Söndags vaknade jag vid 14 och åt och drack lite kaffe, såg lite på tv och bloggade. Skrev med lite vänner och såg på Wallander och tiden sprang iväg och jag somnade sen. En ganska lugn Söndag.

I Måndags vaknade jag vid 13 och drack kaffe och hade inte så mycket ork då mitt psyke just nu är kasst. Såg bara på tv och gjorde inte så mycket, skrev med vänner och åt och lyssnade på musik. Sen blev det sova.

I tisdags blev det att gå upp vid 14 och blev en kopp kaffe och sen tv chill. Jag hade problem med internet så kunde inte blogga. Internet blev normalt igen senare på kvällen. Då såg jag lite på tiktok videos och skrev med vänner och såg på Instagram lives och storys. Sen äta middag och sen inte så mycket mer. Sedan sova då.  Helt ok tisdag.

Igår vaknade jag vid 14 och åt och bloggade och såg lite på tv och beställde hem lite grejer och se på tiktok videos. Sen snackade jag med en kompis på snapchat och lyssnade på musik. Sen pratade vi i tele ungefär hela natten så pga det och att tiden sprang iväg så blev det inga fler inlägg. Hade en ok onsdag.

Pözz Pözz 😘😘❤❤

Gillar

Kommentarer