Sammanfattning av 13 Januari till 31 Januari

Hej ☺ jag har ju inte skrivit som jag brukar göra om hur mina dagar varit. Har inte riktigt haft tiden och orken till det. Men nu tänkte jag sammanfatta lite av hur mina dagar varit.

Mina dagar sen 13 januari till 31 januari har varit hyfsat bra. 13 januari tränade jag hemma och hade bara chill. Dagarna har både varit produktiva och roliga.

23 januari firade jag min födelsedag i förskott, det var några som fick förhinder och kom inte men min ena bestie kom och en annan kompis. Helgen innan träffade jag en kompis och vi hade en chill filmkväll. Jag åkte hem dagen efter.

I fredags var jag på stan och skulle se om japan foto kunde fixa min kamera och ge mig tips på vad jag ska ha till min andra kamera. Där var två från Paradise Hotel väljer att inte säga namn, men det var kul att dom 2. Åkte sedan upp till Backplan och gick till Elgiganten, Stadium och ÖoB och Coop, sen tog vi en taxi hem. Hände inte mycket mer.

I lördags såg jag på hockey match och gjort de senaste dagarna med, Frölunda hade 3 raka förluster till i fredags då Frölunda vann med 7-3 över brynäs. Åkte till en killkompis sen och hade filmkväll och samtidigt släppte jag bomen att jag har ett polyförhållande nu. Dagen efter åkte jag hem och hade chill dag.

Haft bra dagar och haft lite ork och varit trött pga vädret då.  Det är väl det som hänt och varit de senaste dagarna.  Som sagt bra dagar.

Gillar