Päroncarpaccio

Recept

2 päron

ca 2dl havregryn

2msk agave sirap

3 klickar margarin

1dl vatten

1 tsk citronsaft

1tsk vaniljsocker

2dl stevia

lite riven ingefära

5 kvargklickar

Gör Såhär

Dela päronen i halvor och sen i tunna skivor och lägg i en bunke/skål sedan gör en sockerlag/stevialag. För attt göra lagen så ska du ha i 1dl vatten, 1tsk citron saft, 1tsk vaniljsocker & 2dl stevia , vispa alla ingredienserna till lagen och låt koka lite sedan låt svalna och sen häll över päronen och blanda försiktigt. Sedan rosta havregrynen i en stekpanna , ha i ca 2dl havregryn , 3 klickar maragrin & 2msk agavesirap , blanda runt och låt havregrynen få lite färg och blit rostade lite. Lägg upp päronen på ett fat och sedan ha på havregrynen , 5st kvarg klickar , ringlad agavesirap & lite riven ingefära. Klart att äta.

Gillar

Kommentarer