ons 29/7 - tors 30/7 - fre 31/7 2020

Hello bitchezz 😉 I Onsdags vaknade jag runt 15 - 16 och sen bloggade. Såg lite på tv och skrev lite med några. Sen beställde mat. Sen packade jag min ryggsäck och fixade mig och när min mat kom tog jag med den och åkte ner till Centralen och sprang  till tåget till Herrljunga och när jag var framme, så gick vi till Hemköp och jag skulle köpa två godispåsar men hade glömt mitt kort hemma så fick skita i de.  Sen gick vi till honom och jag åt och vi hade Netflix and Chill hela kvällen och natten. 
En ok Onsdag.

I Torsdags löste jag pengar och vi gick och handlade och sen gick tillbaka och hade en rätt chill Torsdag och såg på yt videos och film och lyssnade på musik och drack lite cider och små sure shotar. Jag gjorde lite mat och åt och så fortsatte vi med vår chill Torsdag.

Igår vaknade vi vid 13 och sen vid 14 och jag fixade mig och sen sprang vi till tåget och åkte till Alingsås och där köpte jag ett bikini set och vi gick i lite affärer. Sen gick vi till en kiosk och där köpte jag varsin Power King och varsin glass och vi satte oss på trappan som är vid kanalen. Sen gick vi till stationen och tog tåget tillbaka till Herrljunga och vi lämnade allt och packade ner annat och vi skulle till en sjö men de gick ju inte så bra att vi hitta den. Blev ett litet tjafs med. Sen gick vi tillbaka och gjorde groggar och jag gjorde mat och vi drack små sure och såg på Friends och hade en ganska bra fredag, trotts tjafset. 

Pözz Pözz 😘😘❤❤

Gillar