Om min ledighet (semester)

Hej🙂 HĂ€r kommer om vad jag gjort under min ledighet.

PÄ mÄndagen var jag bara hemma och tog de lugnt och kollade pÄ lite pÄ youtube videos och glodde pÄ tv och bara hade en lugn dag. PÄ tisdagen blev det ett pass pÄ gymmet och sen hem och sen sÄg pÄ första försÀsong matchen mellan Frölunda - Rögle och Rögle vann matchen med 3-4 trÄkigt. Sen blev det bara chill framför tvn och youtube.
PÄ onsdagen var jag bara hemma igen och bara hade en lugn dag igen framför youtube och tvn och skrev med lite vÀnner och bara nöjt av lugnet.
PĂ„ torsdagen sĂ„ blev det en dag med hockey igen och Frölunda spelade möt VĂ€xjö och Frölunda vann med 5-1 sĂ„ kul 🙂 sen blev de lite wwe pĂ„ Youtube och sen hĂ€nde inte sĂ„ mycket.
PÄ fredagen blev det in till stan och till Dollarstore och Coop och handla lite och sen till 4gott och köpa dom veganska cheez doodles super goda ni mÄste testa dom om ni inte gjort de. Blev hem och se pÄ wwe och kÀka och bara ha en lugn fredag med film och annat.
PĂ„ Lördagen bestĂ€llde jag hem en vegansk calzone med en vegansk mild sĂ„s till och pizza sallad sĂ„klart och en powerking, sĂ„g pĂ„ fotbolls matchen mellan Öis-Brage och matchen slutade med 1-1 och sen sĂ„g jag pĂ„ nya ghostbusters och senare blev det massa andra filmer och blev bara en mysig lugn lördag.
IgÄr söndag blev det en svÀng ut till torget och handla lite och jag tog en titt förbi gÄrdskonserten som var vid lekplatsen i nÀrheten av mig och de var inget bra alls. Sen blev det hem och se pÄ lite film och wwe och andra youtube videos och kÀka och sen vart de en lugn söndag.

Hade en bra vecka och en bra ledighet ”semester”

PUSS OCH KRAM ❀❀


Gillar