Nyårsafton och Nyårsdagen

NYÅRSAFTON

Hej ☺ Jag och mamma firade nyår ihop och vi såg på Grevinnan och Betjänten och åt gott, förrätten blev veganska smördegs knyten med spenat och cream cheese, huvudrätten blev pulled oumph och stekt zucchini och stekta champinjoner, mums.
Vi kollade på när dom räknade till 00 slaget och hade bubbel och drack.
Hade fixat mig men tog ingen bild.
En killkompis skrev på snap och typ tjatade på att jag skulle komma till Borås och jag var tveksam först och hade lite ångest och jag bestämde mig tillslut för att åka, så beställde en taxi och åkte till Borås. När jag var där var det kaos 😂 roligt också. Men ingen dansade och det var bara house musik, kom en nice låt och vi som inte lyssnar på house musik varje dag ville ha den musik vi lyssnar på liksom. Vi var ute och rökte några och aina kom och ingen vet varför och det hände massor och saker jag tänker fortfarande "wtf hände" 😂

Hängde med en ny kompis och vi fixade sovplats 2 gånger haha, vi var inte lite fulla.
Vi fick sova iallafall.

En rolig och bra och händelserik och kaos nyår.

NYÅRSDAGEN

Hej ☺ på nyårsdagen när vi vaknade åkte vi till en annan ny kompis till mig och som han kände med och fortsatt sov där. När vi vaknade igen var vi rätt sega. Han jag åkte dit med stack iväg nånstans och sen kom tillbaka.
Vi såg på film och sen beställde jag hem mat från Omami och det jag beställde var:  Vegansk  Sushi och Bang Bang not tempura som är Pankofriterade Sojaräkor mums. Rekommenderar det verkligen.
Vi drack groggar och vin och Mojito och lyssnade på musik och tagit det ganska lugnt. Vi såg på några filmer på tv och sen däckade.

En ok nyårsdag.

Gillar

Kommentarer