My Friday 27/12 , Saturday 28/12 & Sunday 29/12 2019

Hello bitchezz 😉 I fredags vaknade jag vid 11 och gick upp och drack min proteinshake och svepte pulvret frĂ„n fettförbrĂ€nningstabletten och Ă„t och bloggade och skrev med vĂ€nner och sĂ„g pĂ„ yt videos. Fixade mig och gick till Kortedala torg och hĂ€mtade ut ett paket och köpte nocco och sen gick till gymmet och trĂ€nade. Gick sen och handlade och gick sen hem och Ă„t och bloggade och sĂ„g pĂ„ tv och sen somnade jag i soffan. Hade en bra fredag.

I lördags vaknade jag vid 11 och gick upp och Ät och fixade mig och Äkte till Scandinavium och nÀr jag kom dit la jag jackan pÄ min plats och sen gick och köpte cola och sen nÀr mina vÀnner kom gick vi ner till baren och drack öl, sen gick vi upp ocg sÄg matchen mellan Frölunda - VÀxjö, i pausen gick jag ner med dom till baren igen och drack en till öl. Matchen slutade med att Frölunda vann med 4-0 över VÀxjö. Sen gick jag och nÄgra vÀnner till Stage door och jag drack en cider och dom öl sen gick vi vidare och till rockbaren och jag blev bjuden pÄ en cider och sen Äkte jag till en av mina allra bÀsta vÀnner och vi hade vÄr vin kvÀll och lyssnade pÄ musik och pratade och sen sÄg pÄ nÄgon serie och sen somnade jag. Hade en grym och rolig kvÀll.

IgÄr vaknade vi vid 13 och drack kaffe och sÄg pÄ serier och jag Ät pasta och vi hÀngde till 20 och sen Äkte jag hem motvilligt haha trivs bra med min bff vill inte Äka hem varje gÄng. Kom hem och skrev med vÀnner och sÄg pÄ en Hasse och Tage film och sen pÄ filmen ÀnglagÄrd och lyssnade pÄ musik och Ät pepparkakor och drack julmust och sen gick och la mig och sov. Hade en bra och chill söndag.

Pözz Pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€â€

Gillar

Kommentarer