My days

Hello bitchezz 😉 Sorry för att jag inte har uppdaterat er, har haft lite och göra, hoppas ni har förstĂ„else.


I tisdags vaknade jag vid 09 tror jag och fixade mej och Äkte till min kompis och vi Äkte till Kulturkalaset och gick runt och kollade och Ät pÄ rosenkaféet och gick i stan köpte saker, gick pÄ loppis och tog smoothie pÄ Joe ande juice och sen Äkte min kompis och jag gick runt lite pÄ kultur och gick till djurensrÀtts tÀlt och skrev pÄ ett pÀlslöfte och fick en Tattoo pÄ handen och köpte en pin. Sen kom en kompis och vi gick runt lite och jag köpte mat och Ät och sen tog vi 17 bussen och jag hoppa av pÄ redbergsplatsen och tog spÄrvagnen hem. NÀr jag kom hem sÄg jag en film och sen gick och la mej och sov. Hade en bra och rolig dag.


I onsdags vaknade jag vid 10 och gick upp fixade mej och Äkte till stan och gick pÄ Kulturkalaset igen och vi Ät och gick runt och sen Äkte min kompis och jag Äkte till andra lÄnggatan och vi var 5st som Äkte och hÀngde upp en banderoll och sen gick till kungsport och dela ut flygblad och en av oss stog med en flagga och snuten kom och sa att vi inte fick vara kvar och sa annat med. Vi gick till Brunnsparken och dela ut mer flygblad och sen Äkte jag till Lindholmen och jag och min " date " sÄg pÄ film och hade bara mysigt, like always haha. Sen vart det sova. Hade en bra onsdag.


I torsdags vaknade vi runt 07 och gick upp fixade oss och jag tog bÄten till stenpiren och fick en gratis kaffe av nÄgra som stog dÀr och dela ut det, innan jag gick pÄ bÄten och nÀr jag va i stenpiren, Äkte jag till JÀrntorget och gick in pÄ espresso house och köpte vegansk frukostmacka och islatte med havremjölk, Äkte till skolan och hade mattelektion och efter matten Äkte jag till kungsport och köpte lite nÀrodlade potatisar och en stor zucchini och sen trÀffa jag min kompis och vi gick runt och Ät och sen gick och kollade pÄ panetos och sen gick jag och köpte vatten och gick till vÀnsterpartiets tÀlt och stog dÀr som ung vÀnster och hade bokbord med tvÄ till frÄn ung vÀnster och vi sÄlde vÄra tygpÄsar, sÄlde nÄgra av vÄra pins och delade vÄra runda pins ut gratis, pratade med folk som kom förbi. Sen lite innan 20 gick vi och jag gick till hÄllplatsen och trÀffa en tjejkompis och vi gick och köpte langos och gick upp mot Götaplatsen och dit kom en killkompis och vi sÄg pÄ silvana imam och hon var riktigt grym, Àlskar henne. Efter konsterten gick vi mot hamnen och satt dÀr och prata och Ät godis och sen Äkte vi hemÄt och min tjejkompis sov hos mej. Hade en bra och rolig dag.


I fredags gick jag upp vid 09 typ och fixade mej och sen Äkte jag och mamma ner till bÀltespÀnnaparken och kollade pÄ nÀr jÀvligt gott ( jÀvligt snygg haha ) gjorde mat och pratade, assÄ hans mat Àr to die for, sÄ jÀvla god, sen gick jag och stÀllde mej vid bokbordet igen och stog dÀr till 17 och gick tillbaka till bÀltespÀnnaparken och kollade och lyssnade pÄ jÀvligt gott igen och smakade igen pÄ maten, sen gick vi runt lite och jag Ät lite, köpte ett armband som det stÄr Frölunda pÄ. Sen Äkte vi hem en svÀng och jag bytte om och sen Äkte vi ner igen och sÄg pÄ lil Lindfors och jag Ät en wrap med veganska linsbiffar. Efter Lill Äkte vi hem och nÀr vi kom hem blev det lÀggdags. Hade en bra dag.


I lördags vaknade jag tidigt igen och slÀngde pÄ mej klÀder och fixade mej och Ät en macka och sprang ungefÀr ner till spÄrvagnen och Äkte till kungsportsplatsen och gick till tÀlten igen och stÀllde mej dÀr och hade bokbord igen och blev mÄlade inför pride paraden och mÄlade tvÄ andra. Sen gick vi till heden dÀr parade började och vi gick dÀrifrÄn upp till heden och körde lite ramsor och spelade musik. Efter parade sÄ stanna jag och en till och lyssnade pÄ artisterna som nrj hade med sig och nÀr det var slut trÀffade jag mamma och vi gick och köpte nÄt att Àta och sen Äkte jag till en kompis och vi sÄg pÄ film och jag sov över. Hade en rolig lördag fyllt av kÀrlek.


IgÄr söndag vaknade jag och vid 10 och gick upp och klÀdde pÄ mej och Äkte hem och nÀr jag kom hem bytte jag om och sen gick jag och mamma till spÄrvagnen och Äkte ner till Brunnsparken och tog en promenad till kungsportsplatsen och jag köpte langos och Ät och sen gick vi till loppisen och jag fynda lite dÀr och sen gick vi till Götaplatsen och dÀr sÄg vi pÄ rixfm festival och det var bra som vanligt. Sen Äkte vi hem och Ät och jag sÄg pÄ film och pluggade och jobbade lite. Sen blev det att gÄ och lÀgga sig. Hade en bra söndag. Pözz pözz
đŸ˜˜đŸ˜˜â€ïžâ€ïž

  • NĂ€ra Göteborg

Gillar