Mina 2 film tips och film favoriter

Här är 2 film tips jag vill dela med mig till er och dessa är även 2 av mina favorit filmer ☺

Annie är en musikal och jag är ett stort fan av musikaler. Denna är den första Annie filmen.
Den handlar om: Annie är berättelsen om en modig, rödhårig liten flicka som drömmer om livet utanför det tråkiga barnhemmet. En dag blir Annie utvald att tillbringa en vecka hos den berömda miljardären Daddy Warbucks.

Väldigt bra film tycker jag. Tipsar er att se den, den finns på Netflix.

Little evil är en skräck/komedi och jag som petig när de kommer till skräckfilmer, älskar denna typen av skräckfilm och jag älskar när de är djävulen och dracula i filmerna. Little evil är verkligen en film för mig och verkligen en typ av film jag gillar. Jag kan se dena 1000 gånger utan att tröttna. Jag lever mig in i filmen och blir ungefär okontaktbar. Denna finns på Netflix.

Filmen handlar om: Gary Bloom gifter sig med Samantha, som har en 5-årig son, Lucas. Gary kämpar för att få kontakt med den tysta Lucas, som ignorerar honom. Gary får ett telefonsamtal från sin bröllopsfilm Karl, varnar för att något mycket ovanligt finns i filmen, men Gary är ointresserad. Gary stannar vid en av sina fastigheter till salu, ett gammalt kloster, där fader JD Gospel, ledaren för en domedagskult , köper det på plats. Gary kallas till Lucas skola där rektor informerar honom om att Lucas talade ur sin tur i klassen och sa till sin naturvetenskapslärare att ”gå till helvetet”, varefter hon dödade sig själv genom att hoppa ut genom fönstret och blev spetsad på ett staket. En psykiater betonar att Lucas ser en rådgivare och Gary, uppenbarligen den viktigaste källan till Lucas oregelbundna beteende, bör göra detsamma.

Läs mer om vad filmen handlar om HÄR och se filmen på Netflix

Gillar

Kommentarer