Min vecka

Hej! i'm back och tänkte berätta om vad jag gjort hela min lediga vecka, hänt en del i alla fall.

Måndag : Jag vaknade väl vid 11 och gick upp och fixade mej och åt och sedan gick ut och åkte till Backaplan och hämta ett party tält och sedan åkte hem och åt och såg på lotta påm Liseberg och åt en bulle för att stilla mitt sötsug och bullsug, eftersom de va dag två på min mens och bara kollade på tv och slappade typ och sen gick och sov.

Tisdag : Åt och fixade mej och åkte till stan och shoppade och kikade lite in på h&m home som öppnat i Nordstan och de va väldigt fint där och massa snygga inrednings grejer, åkte sen och handlade på happy vegan och åkte därefter hem och gjorde mat och såg på allsång på skansen och skrv med lite vänner och gjorde inte så mycket mera.

Onsdag : Åkte till stan igen och till Backaplan och handlade lite inför i fredags och njöt av vädret och sen blev det att åka hem och se på grabben i graven brevid ( så himla sorgligt att mikael Nyqvist är död :( är så chockad ) såg resten av kvällen på tv och åt middag och skrev med vänner och planerade lite och sen blev det läggdags.

Torsdag : Jag sov rätt länge och sedan åt lite och klädde på mej och gick till spårvagnen och åkte till happy vegan och handlade och sedan in till Brunnsparken och satte in pengar på mitt konto och kollade inne i lager hause och sen hem och fixade middag och såg på filmen min så kallade pappa och forsatt kvällen med chill typ.

Fredag :Jag städade lite i mitt rum och fixade fint på mitt skrivbord och tände ljus och inväntade rebeca och en annan tjejkompis och vi åt chark som ni redan vet och drack lite bubbel och gick sedan ut och tog en taxi ner till liseberg och såg på dani m, som va grym, linda pira kom och joina han på sen i två låtar tror jag, alla skrek när hon kom in, assså dom två är sjukt duktiga och grymma, kung och drottning haha, när han va slut tog vi spårvagnen till centralen och jag åkte och träffa en annan kompis och vi drack lite öl och sen drog jag hem och sminka av mej och såg lite på tv och sedan gick och sov, lyckad kväll hehe.

Lördag : Jag vaknade vid 09 och gick upp och åt lite och fixade mej och sedan gick och tog spårvagnen till korsvägen och mötte upp två personer där och vi gick n på liseberg och åkte och massa och åt vegan vänlig glass iaf en va specifkt vegan vänlig och de va en mango glass och så åt jag en hallon sorbet också, möms, värt i den värmen som va i lördags, sjukt varmt, sen kom en till tjej och vi åkte mera och åt sen på green room och när vi va klara där åkte vi kållorado och annat och sen åt vi tre tjejer på max och jag va illa mående så kunde inte åka mycket mera, vi hann typ inte haha, dom åkte iaf balder igen och jag fick avstå, för man vill ju inte spy när man åker något. Vi tog sen spårvagnen hem och när jag va hemma, fixade jag mej för sängen och såg lite på tv och somnade i soffan. En rolig dag på liseberg va de i alla fall.

Söndag : Vart en riktig sov dag, jag va så trött och slut i kroppen och sov nästan hela dagen, gick ut med min mor till torget för att handla och få frisk luft och se hem ochäta och se på tv och bara slappa och skriva med vänner och lyssnade på sovmorgonpodden. De va verkligen en lazy sunday. gick sen och la mej.

Har haft en bra och rolig vecka och de hoppas jag ni också haft.

Gillar