Min torsdag,helg & måndag & tisdag

Hello bitchezz 😉 I torsdag vakna jag och hade sovit lite väl länge så missa lektionen. Gick upp och åt och såg lite på tv och bloggade. Fixade mej sen och åkte till Scandinavium och såg på hockey matchen mellan Frölunda - Luleå och matchen slutade med att Luleå vann med 1-5 över Frölunda, tråkigt. Åkte hem och åt och bara chillade. Gick sen och la mej. Hade en ok torsdag.

I fredags vakna jag vid 11 tror jag och gick upp åt och fixade mej och sen åkte och demonstera med Palestina folket, efter det träffa jag mamma och vi handlade och sen åkte hem och åt och såg på idol och hade fredags mys. Gick sen och la mej. Hade en bra fredag.


I lördags vakna jag vid 11 igen och gick upp fixade mej och åkte till Scandinavium och såg matchen mellan Frölunda - HV71, man fick gratis t-shirtar som låg på platserna. Matchen slutade med att Frölunda vann med 4-1 över HV71 yäääy. Åkte hem åt och hade lördags mys och sen gick och la mej. Hade en bra lördag.

I söndags var det bara lite chill och jag tog en dusch och fixade mej och packa en väska med lite kläder och åkte till Lindholmen och sov där och vi såg på tre filmer och sen däckade hehe. Så hade en mysig chill söndag.


I måndags vakna vi runt 07 och låg kvar en stund och sen fixade oss och jag åkte till skolan och hade trafikkunskap och efter skolan åkte jag hem och bytte om och tog det lite lugnt och sen träffade två vänner och vi åt och gick till Buttericks och Bodega och kollade på halloween grejer och dräkter och gick till en second hand butik och kollade och sen fikade på café vanilj och sen åkte hem. När jag kom hem åt jag och såg på ph och däckade. Hade en bra måndag.


Igår vaknade jag vid 11 och gick upp åt och såg på tv och fixade mej och sen åkte till centralen, satte mej på espresso house och beställde en vanilj havre islatte och väntade på min killkompis och när han kom gick vi till Buttericks och kollade och sen till Bodega där jag köpte smink pennor och sen åkte jag till Kortedala torg och hämta ut ett paket och gick in i en annan affär och köpte penslar och sen gick hem och åt och såg på borta matchen mellan Linköping - Frölunda och efter 3 perioder stog det 3-3 och i förlängningen gjorde Linköping mål och vann med 4.3. Såg sen på ph och youtube videos och snapade och planerade träff med några vänner och sen gick jag och la mej. Hade en bra tisdag. Pözz pözz
😘😘❤️❤️

Gillar

Kommentarer