Min helg & Min måndag

Hello bitchezz 😉 I fredags vaknade jag runt 10 och gick upp och fixade mej och sen åkte ner till stan och hämta ut biljetter, la in min packning i ett skåp och sen gick in till nordstan och shoppade och åt på slimfood. Träffade en tjejkompis snabbt och sen väntade på några ung vänstrare och vi tog tåget till Stockholm och på tåget såg jag på hemma matchen och Frölunda spelade mot FBK och vann med 4-1 wooohooo. När vi var framme sov vi på ung vänsters förbundcentral. Hade en ok fredag.


I lördags vaknade vi vid 08 och gick upp fixade oss packade och gick till Stockholm central och gick till bussen som tog oss till syninge och när vi var framme checka vi in och fick nycklar till våra rum och la in våra saker där, sen åt vi frukost och sen hade vi tjej/kill/övrigt träffar och sen första föreläsningen/kursen, sen vart det lunch, god mat. Efter lunchen hade vi 3 föreläsningar/kurser till innan middagen. Sen åt vi middag innan sista föreläsningen/kursen, middagen var också god. Efter middagen hade vi sista föreläsningen/ kursen, missade då bortamatchen som spelade mot FBK borta och Frölunda förlorade med 3-1 tråkigt. Sen när föreläsningen/kursen var slut, hade vi egen tid och vi hängde och snacka och tog en promenad innan vi gick och la oss. När vi kom in så gick vi till våra rum. Jag fixade mej och gick och la mej. Hade en bra och rolig lördag.


I söndags vaknade vi runt 07 tiden och gick upp och fixade oss och åt frukost och sen hade vi dom 3 sista föreläsningarna/kurserna och skrev en utvärdering och hade sista föreläsningen/kursen. Sen packade vi och städade och jag bytte tröja och sen åt vi lunch som var också jätte god. Efter lunchen satte vi oss i bussen och åkte tillbaka till Stockholm och när vi var framme hade några av oss lite tid över innan vi skulle åka hem, så vi gick till Max och vi som 3 som e veganer blev besvikna, för dom inte hade den veganska lyxshaken, köpte en Cola istället. Sen gick vi tillbaka till Stockholm central och leta upp vårat spår och gick dit och vänta på tåget som vart försenat. När tåget kom så gick vi på och vi var 3st som blev utan platser ett litet tag, för vi hade obokade platser och det var fullt. Sen fick vi platser för 2st av oss gick av och sen gick 2 vi inte kände av så vi fick tillslut platser. När vi var i Gbg åkte vi hem och när jag kom hem åt jag och skrev med vänner och såg på youtube videos och sen somnade i soffan. Hade en bra söndag.


I går vaknade jag och sjukanmälde mej för kom hem med feber, vaknade sen igen först vid 13 och sen vid 16 och gick upp och åt och såg på tv och skrev med vänner och åt igen. Såg på youtube videos och på new girl. Chillade bara mest och sen somnade i soffan igen. Hade en chill måndag pözz pözz
😘😘❤️❤️

  • Nära Julianska gatan , Göteborg

Gillar