Min helg

Hello bitchezz😉 I fredags vaknade jag runt 11 tror jag. Gick upp Ă„t dessa goda mackor ni ser pĂ„ bilden, pĂ„ dom hade jag hemmagjord röra pĂ„ vita bönor, avokado, tomat och astrid och apornas rökt l*x, pĂ„ den andra hade jag sötpotatis röra, avokado, tomat, astrid och apornas rökt l*x, pĂ„ bĂ„da mackorna hade jag sriracha. mayo, gott var det. SĂ„g lite pĂ„ tv och fixade mej. Åkte sen till andra lĂ„ng och hade kurs/studiecirkel och det var marxism en grundlĂ€ggande variant. Sen Ă„kte jag och en annan ung vĂ€nstrare till Max och Ă„t, jag Ă„t bbq sandwich mĂ„l, crispy nuggets, vi drack varsin lyx shake, jag tog smaken jordgubb och hon blĂ„bĂ€r. MĂ€tta och glada veganer efter den mĂ„ltiden. Mamma kom och vi Ă„kte till Mölndals sjukhus och hon fick kolla upp sin arm och hand. Dom röntgade tre gĂ„nger, dom drog i hennes hand för handleden eller vad det var hade hoppat ur led och lite Ă€r sönder dĂ€r inne. Hon blev gipsad och fick smĂ€rtstillande. Det orsakade gubben som körde pĂ„ henne med moppe, men vi ska anmĂ€la detta och hoppas att polisen tar det hela vĂ€gen. Vi Ă„kte sen hem och sov. Hade en helt ok fredag.


I lördags vaknade jag vid 11 och gick upp och fixade mej och Ă„kte till Scandinavium och sĂ„g pĂ„ matchen mellan Frölunda - Lhc , innan matchen blev jag bjuden pĂ„ cider, i pausen gick jag och köpte mat pĂ„ donken och Ă„t. Matchen slutade med att Frölunda vann med 4-1 wiiiiihoooo. Åkte hem och gick till kiosken nĂ€ra mej och köpte redbull. Gick hem och sĂ„g pĂ„ tv och Ă„t och bara chillade. Hade en bra lördag.

IgĂ„r vaknade jag runt 15 haha och gick upp sĂ„g pĂ„ tv, Ă„t och sĂ„g pĂ„ lite youtube videos. Hade bara en chill söndag. Skrev med lite vĂ€nner och gjorde inte mycket mer. SĂ„g pĂ„ Wallander och sen gick och la mej. Hade en ok chill söndag. Pözz pözz đŸ˜˜đŸ˜˜â€ïžâ€ïž

  • NĂ€ra Julianska gatan , Göteborg

Gillar