Mån 4/2, Tis 5/2, Ons 6/2, Tors 7/2, Fre 8/2, Lör 9/2 & Sön 10/2 2019

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att bloggen blivit lidande det senaste och det är just för att min psykiska ohälsa gjort så ork inte funnits till något. Har också varit med vänner och umgåtts med dom och gjort lite som har med studier och politik och göra. Så förlåt att jag varit dålig på att uppdatera er. Nya tag och kör på som innan.


Hello bitchezz😉 Måndagen 4/2 mådde jag inte jätte bra, så ringde min lärare. Kollade sen mailan och såg ett glädjande mejl från musikalutbildningen att jag var bokad till antagnings provet 27/2. Sov sen vidare och när jag vaknade igen så gjorde jag en proteinshake och svepte pulvret från fettförbränningstabletten och åt lite och sen såg på lite youtube videos och skrev med vänner. Gick sen till gymmet och tränade och drack en My Boost Pink Lemonade. Gick sen hem och åt och såg på tv och sen gick och la mej och sov. Hade en ok måndagTisdagen den 5/2 gick jag upp vid 11 och åt och svepte pulvret från fettförbränningstabletten tillsammans med en proteinshake och skrev med vänner och lyssnade på musik och sen fixade mej och sen tog spårvagnen till scandinavium och där såg på CHL Finalen mellan Frölunda - Red Bull münchen och Frölunda tog tredje Chl Guldet Wopp Wopp, sen var vi 4st som gick till lilla london och firade lite och sen gick jag och en kompis till brunnsparken och jag åkte och tränade på kortedala torg och sen gick hem och somnade sen med ett stort leende på läpparna. Hade bra och rolig och underbar tisdag.Onsdagen 6/2 gick jag upp vid 12 och åt och såg på youtube videos och skrev med vänner och såg på tv och youtube videos. Åt och bara chillade hemma. Hade bara en chill onsdag.Torsdagen 7/2 gick jag upp och åt och skrev med vänner. Vilade lite och såg på yt videos och bara chillade. Planerade lite och åt och hade en lugn torsdag. Hade en ok chill torsdag.Fredagen 8/2 gick jag upp vid 12 och skrev med vänner och beställde lite grejer från gymgrossisten och kollade när vegovision skulle komma till gbg och vart det skulle vara. Åt och såg på tv och bara tog det lugnt. Hade fredagsmys med mamma och vi såg på tv .Hade en mysig lugn fredag.Lördagen 9/2 vakande jag vid 12 och gick upp och åt och skrev med vänner och såg på serie och drack vitt vin och hade det bara mysigt. Sen åt och såg på tv och hade lördags mys med mamma. Hade en bara mysig lugn lörrdag. Sen gick vi och la oss och sov. Bra och mysig och ok lördag helt enkelt.


Söndagen 10/2 vakande jag vid 13 och åt och sen såg på film, såg på trollkarlen från oz, efter den så beställde jag en klänning från nelly.com och åt och bara chillade sen och såg på tv och skrev med vänner. Gick sen och la mej och sov. Hade en lugn söndag. Pözz pözz😘😘❤❤

Gillar